Macron, de kleine marionet van de Stichting Saint-Simon Simon

Door: STEPHER *) – als aanvulling op het artikel:
https://conservo.wordpress.com/2019/03/05/deutschland-und-europa-mit-einschuechterungen-zur-politisch-korrekten-raison/

Macron is geen toeval. Zijn verkiezingsstrijd vond plaats onder de initialen En Marche (op weg/voorwaarts!).

Is het toeval, dat En Marche en Emmanuel Macron dezelfde initialen hebben: EM?!

Op z’n minst hier kunnen we ervan uitgaan, det Macrons “verkiezingsstrijd” eerder een campagne geweest is en Macron een marionet. Maar wiens brood eet hij en wiens woord spreekt hij?

De Stichting Saint-Simon Simon zal maar weinig mensen iets zeggen, maar díe heeft het in zich.

Deze stichting werd o.a. opgericht door de Vrijmetselaar in de eerste graad Henry Hermand, alsmede door Hogeschool-docenten, ondernemers en vooraanstaanden van de Franse Beurs – Index CAC 40 ( Kouwe kak zogezegd).

Deze stichting was van begin af aan voor zeker 10 % Think Tank van Washington en bepaalde voor Frankrijk weg en politiek naarde zin van de USA en haar touwtjes-trekkers:

Rothschild – Rockefeller – Windsor Mountbatten, de drie machtigste familieclans op deze verder zo mooie aarde. De kleinstestaat ter wereld is tegelijkertijd ook de machtigste: THE CITY OF LONDON – HET FINANCIËLE CENTRUM bepaald. Velen denken, dat die tot Londen behoort, een vergissing, het is precies andersom.

Het Vaticaan behoort immers ook niet tot Rome.

In Wikipedia valt kort en krachtig te lezen:

Henry Hermand (* 11 juli 1924 in Clermont; gest. 6 november 2016 in Parijs) was een Franse ondernemer, hoofdredacteur en politiek adviseur.

Maar wie zich nader bezighoudt met het leven van deze touwtjestrekker zal zeer verbaasd staan.

Deze man was ook huwelijksgetuige bij Macrons bruiloft.

Hij richtte in Institut Montaigne En Marche op en bracht in 2011 Macron in de publiciteit.
Institut Montaigne werd overigens opgericht door de machtige verzekeringsgroep AXA.

Die vooruit gegaan werd door de intronisatie van de Vrijmetselaars Jaques Delors (EU) en door Dominique Strauss-Kahn (Internationaal Valutafonds).

Kleine opsteker voor het Internationaal Valutafonds:

Vele mensen zullen zich nog herinneren, dat aan het begin van de 21ste Eeuw de veldtocht tegen Irak begon met de meest harde sancties, omdat Saddam zich bij de olie-verkoop niet wilde onderwerpen aan het dollar – dictaat. Deze sancties werden voltrokken onder het pressiemiddel IWF en kostten veel Irakezen gezondheid en leven, omdat honger, gepaard gaande met ziektes, wegens geldgebrek niet meer in de hand te houden waren. De toenmalige IWF-baas was de CDU-man Horst Köhler met sponsoring van Kanselier Gerhard Schröder.

Hiervoor werd Köhler later onderscheiden als President.

Zo werd door de stichting Saint-Simon gaandeweg het pad geëffend voor “HUN MAN”.

Een groot probleem was bij de presidentsverkiezingen in Frankrijk op 23 april 2017 de patriottische Partij FRONT NATIONAL (tegenwoordig Rassemblement National). Macron won de verkiezingen duidelijk met 66,1%. Wat velen verbaasde, aangezien ze Marine Le Pen de favorieten-rol hadden toebedacht.

Maar tegen de machtige Stichting Saint-Simon hadden de patriotten geen kans.

Zo werd Macron als kleine Marionet steeds meer opgebouwd. Wie zich nog de verkiezingsavond van zin “overwinning” herinnert, ziet voor zich, hoe hij als eenzame man voor het Vrijmetselaars-monument, goed in scène gezet, nadenkend flaneert, gehuld in een mantel.

Wat Macron thans van zichzelf laat zien, is een jarenlang voorbereid toespraken-manuscript, waaraan vele krijgshaftige events vooraf gingen. De stichting Saint Simon wildeook indebinnenlandse politiek onrust stichten, aangezien ze o.a.de pensioenregeling op de schop wilde hebben.

Op het verzet van de Fransen hebben ze niet echt gerekend.

Donderdag 27 oktober 2005, na de dood-door-een-ongeval van twee jongeren, benonnen de zwaarste ongeregeldheden in Parijs.

Mijn Franse collega-truckers zijn niet voor een kleintje vervaard en altijd bereid om de strijd aan te gaan. Toen Sarkozy de pensioengerechtigde leeftijd wilde optrekken, begon er een rally van mijn colega’s uit alle delen van Frankrijk richting Parijs. Ik kwam toen net van Dover in Calais aan en wilde naar Lille, toen drie auto’s met CGT-vlaggen de Autobahm blokkeerden en alle voertuigen tot stilstand brachten. Wie ooit een staking in Frankrijk heeft meegemaakt, weet, dat verder rijden zeer gevaarlijk kan zijn.

Nadien kwam het tot op heden tot steeds meer uiteenzettingen, ook met de bevolking, die zich als patriotten tenslotte met Gele Hesjes uitdosten.

Geen angst dus voor de “Machtigen”! Hun uur heeft thans onverbiddelijk geslagen, maar het zal pijn doen.

De Identitaire Jeugd rukt op, ook inDuitsland, en de Beweging “1%”van de Duitse patriotten rondom Philipp Stein is elke ondersteuning waard.

Momenteel is de EU-verkiezingsstrijd daar. Laten wij er het beste van maken voor ons Duitse Vaderland – Help allemaal mee en stem op de juiste! Maar gá stemmen en laat dit niet na.

*) STEPHER is een onlangs gepensioneerde trucker, maar nog steeds als trucker actief.

Door: STEPHER
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2019/03/10/macron-die-kleine-marionette-der-stiftung-saint-simon-simon/