Worden wij wakker??

Door: Rob Meyer.

Klimaatwetenschapper Nic Lewis:

‘Politici die pleiten voor haast m.b.t. de uitvoering van het klimaatakkoord, spelen voor Messias. Ze strelen hun eigen geweten ten koste van de bevolking!’

En dan denk ik: ‘Laten we ons dan eerst inzetten om economisch razendsnel groeiende landen als China, Indonesië, India, Brazilië en Nigeria, die zich schuldig maken aan een astronomische CO2 uitstoot, te helpen met verbeterde technieken om schoner te kunnen produceren, ipv van miljarden en miljarden uit de beurzen van het volk te zuigen voor een te verwaarlozen CO2 verschilletje, alleen maar om ‘Het Beste Jongetje van de Klas’ te kunnen spelen.
Is dat de enige drijfveer achter dat klimaatakkoord?
Neen. Er zit ook een duidelijk verdienmodel onder deze klimaatdrammologie:
Geld dat hoogstwaarschijnlijk grotendeels zal verdwijnen in de zakken van een clubje grootverdieners. Ik denk aan fabrikanten van windmolens, zonnencellen, electrische auto’s en warmtepompen, om maar een paar zaken te noemen.

Als ik veel geld wil verdienen, dien ik het volk er van te overtuigen dat er een noodzaak bestaat om mijn producten af te nemen. Hoe groter de angst, des te groter de afname.
Heeft m.i. helemaal niets te maken met dat kulverhaal van ‘De Aarde redden’.
De Aarde heeft zichzelf miljoenen jaren gered, en nu denken wij, menselijke mieren, dat wij deze planeet moeten redden van de door ons veroorzaakte ‘ondergang’?

Hoe meer ik lees over het klimaatgebeuren, des te meer ik allerlei weggestopte feiten tegenkom, die zorgvuldig uit de publieke aandacht worden gehouden.
Wetenschappers die met feiten komen en het verhaal van KlimaatPaus Nijpels doen wankelen, worden categorisch geboycot en dood gezwegen.
Men mocht eens achter de schermen van de grootverdieners kunnen gluren, dan is het verhaaltje in no-time ontploft: weg klimaatakkoord, weg omzet, weg Nijpels.

Tot slot nog even een kleine wetenswaardigheid uit de mond van een Belgisch wetenschapper, die een bom legt onder de grootste hobby van dit kabinet: de electrische auto:

Electrische auto’s zijn volgens hem pas na 700.000 km beter voor het milieu dan een exemplaar dat op benzine rijdt! Daarnaast wijst hij op de productie van de accu’s waarvoor een zeer kostbaar materiaal (Lithium) nodig is, dat bovendien onbetaalbaar is en slechts door slavenarbeid gewonnen kan worden (https://www.autoblog.nl/nieuws/het-enorme-probleem-van-lithium-en-accu-productie-109844).

Citaat uit bovenstaand artikel: ‘Daarnaast, de toenemende vraag naar materialen als kobalt en lithium, voor onze ‘groene economie’, zal leiden tot nog meer druk op onze planeet (en dus ons milieu). En een auto produceren is sowieso al erg belastend voor ons milieu. Denk aan de enorme fabrieken en de hoeveelheid grondstoffen die nodig zijn. Je kan je dus afvragen wat er beter is; een zuinige benzineauto? Een elektrische auto? Of een klassieker die we net zolang oprijden totdat ie uit elkaar valt?’

Waarom komt Nijpels niet met dit verhaal op de proppen?
Het antwoord is simpel: zijn economische belangen m.b.t. het klimaatakkoord met alle ingrepen die dat met zich mee brengt, zijn veel te lucratief en dienen uit de publieke aandacht te worden gehouden.
Dus het echte nieuws achter zijn klimaatlitanie wordt door o.a. Ollongren bestempeld als ‘nep nieuws’, en vervolgens worden er bakerverhaaltjes het volk en masse door de goedgelovige strot geduwd.

Klokkenluider Marcel Messing schreef al in zijn boek ‘Worden wij wakker’ dat datgene wat wij denken te weten, ingebracht is door de mondiale media, met als doel om ongebreideld plannen uit te voeren, zonder dat het volk daar enige weet van heeft.
Een hele zit, maar ongelooflijk de moeite waard:

Dit kritische stukje besluit ik met de woorden: Laten we in godsnaam eens ZELF gaan nadenken, ipv alles wat ons wordt voorgeschoteld door de Overheid en multinationals voor zoete koek te slikken.

Rob Meyer, 13 maart2019.