Eerst het totale tekortschieten van de Duitse regering, vervolgens pertinente leugens: Billy Six geeft persconferentie

Door: David Berger.

Zoals Maandag aangekondigd verscheen thans (dinsdag 19 maart) de Duitse journalist Billy Six samen met zijn ouders in Berlijn voor de pers, om te berichten over zijn gevangenschap in Venezuela en zijn vrijlating. Epoch Times https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/livestream-pressekonferenz-billy-six-ab-1130-uhr-a2828399.html berichtte vanaf 11.30u. LIVE over de bijeenkomst.

Opnieuw wordt hier duidelijk: De Duitse regering heeft praktisch niets gedaan om de Duitse journalist vrij te krijgen. Ja, ze heeft er min of meer bewust voor gezorgd, dat Six niet vrijkwam. Mevrouw Adebahr heeft in de persconferentie https://philosophia-perennis.com/2019/03/19/auswaertiges-amt-deutsche-botschaft-hat-sich-von-anfang-an-fuer-die-freilassung-von-billy-six-eingesetzt/ in naam van Heiko Maas pertinent gelogen. Veel eerder waren het de AfD en de Russische minister van Buitenlandse Zaken, die de vrijlating hebben bewerkstelligd. De familie van Billy Six wil daarom ook juridisch tegen de Duitse regering optreden.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/03/19/erst-komplettes-versagen-der-bundesregierung-dann-glatte-luegen-billy-six-gibt-pressekonferenz/