Uit protest tegen Salvini: “Vluchteling-activist” ontvoert in Milaan bus met 50 kinderen en steekt hem in brand

Door: David Berger.

Een schoolbus met 51 kinderen werd door Omar S., een uit Senegal afkomstige man, gekidnapt in Milaan. Hij schreeuwde: “Hier komt niemand meer levend uit” en stak de bus in brand. Volgens Tag 24 https://www.tag24.de/nachrichten/milan-mann-entfuehrt-in-italien-bus-mit-51-schuelern-und-legt-darin-feuer-1008454 schreeuwde de man, dat hij de “dood in de Middellandse Zee” wilde stoppen.

Vooral fanatieke vluchteling-activisten in Europa spreken van “dood in de Middellandse Zee, waarmee ze het feit bedoelen, dat enkele vluchtelingen, o. a. aangelokt door NGO-schepen https://philosophia-perennis.com/2017/08/06/ngos-mittelmeer/, lichtzinnig op sleepboten de illegale immigratie via de Middellandse Zee waagden en daarbij om het leven kwamen.

De schuld van deze gebeurtenissen zou de bus-kidnapper de Italiaanse vice-regeringsleider Matteo Salvini https://philosophia-perennis.com/2019/01/21/salini-superstar/ gegeven hebben. De Italiaanse media spreken reeds van een “terroristische aanslag” en ook de autoriteiten willen het onderzoek in deze richting leiden.

KINDEREN, DIE IN PANIEK DE BUS UIT STORMEN

Het is een waar wonder, dat er geen kind omkwam of zwaar gewond raakte. Op een video is te zien, hoe de kinderen in panier de bus verlaten. Twaalf kinderen en twee volwassenen moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.

De NZZ https://www.nzz.ch/panorama/mailand-mann-setzt-schulbus-in-flammen-nzz-ld.1468726 schrijft eveneens over de politieke motieven van de ontvoerder uit Senegal, maar voegt er aan toe: “Het ministerie van Binnenlandse Zaken in Rome deelde mee, dat de Senegalees reeds een bekende is van de autoriteiten vanwege sexueel geweld en dronkenschap achter het stuur. “Waarom rijdt zo’n persoon een schoolbus?” vroeg Minister van Binnenlandse Zaken en leider van Lega Matteo Salvini polemisch.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/03/20/protest-gegen-salvini-fluechtlingsaktivist-entfuehrt-in-mailand-bus-mit-50-kindern-und-zuendet-ihn-an/