Minister-presidente van Nieuw-Zeeland: “Alle vrouwen moeten vandaag een hijab dragen”!

Door: David Berger.

Gisteren riep de socialistische minister-presidente van Nieuw-Zeeland alle vrouwen op, om vandaag de hijab te dragen. Bovendien wordt, als “daad van solidariteit” de islamitische oproep tot gebed door alle TV- en radio-zenders live uitgezonden. De hele natie moet daarbij zwijgen.

Minister-presidente Jacinda Ardern kondigde aan, dat Nieuw-Zeeland de islamitische oproep tot gebed vrijdag over het hele land op de televisie en de radio wordt uitgezonden. Op dezelfde dag worden Nieuw-Zeelandse vrouwen gestimuleerd, om de islamitische hoofdbedekking te dragen uit sympathie met de Moslims na de terroristische aanslag in Christchurch.

De eco- nationalist Brenton Tarrant https://twitter.com/VonSchwer/status/1108790162316804102/photo/1 had een week geleden in twee Moskeeën in de Nieuw-Zeelandse stad 50 mensen gedood en tallozen verwond.

CHRISTUS UIT HET OFFICIËLE PARLEMENTSGEBED GESCHRAPT

Nog Afgelopen oktober had Nieuw-Zeeland alle christelijke herinneringen uit het officiële parlementsgebed, https://www.theguardian.com/world/2018/oct/31/anger-as-jesus-reference-removed-from-new-zealand-parliamentary-prayer waarmee aldaar traditioneel iedere zitting wordt geopend, geschrapt.

Ook in Duitsland is er sprake van dergelijke voorstellen: Zo verzocht het Bisdom Limburg https://philosophia-perennis.com/2019/03/21/bistum-limburg-katholiken-sollen-am-kommenden-freitag-in-die-moschee-zum-muslimischen-gebet-gehen/, vandaag, tijdens het Vrijdaggebed, Moslims in hun moskee te bezoeken: Het gaat er om, emathie en saamhorigheid te tonen”, heet het in een door de Domradio weergegeven KNA-boodschap.

DIRK SPANIEL: ZULLEN MOSLIMS NU NA TERRORISTISCHE ACTIES EEN KRUIS DRAGEN?

De parlementariër Dr. Dirk Spaniel vraagt in dit verband terecht: Roepen solidaire Moslims na terroristische aanslagen ertoe op om kerken te bezoeken? Zouden zij een kruis dragen, zoals in Nieuw-Zeeland vrouwen uit solidariteit een hoofddoek?

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/03/22/neuseelands-premierministerin-alle-frauen-sollen-heute-hijab-tragen/