Eindelijk gerechtigheid!

Eindelijk gerechtigheid!

Al jaren uit ik met grote regelmaat mijn ernstige bedenkingen m.b.t. het onder linkse radicale terreur zuchtende onderwijssysteem via Facebook, diverse blogs en ook in de privékring.
Dat heeft mij ‘vrienden’ gekost, ook werk, en bakken commentaar kreeg ik over mij heen.

Ik zou aan het radicaliseren zijn, ik leed aan ‘complotitus’, kreeg het label ‘rechtse populist’ opgespeld, en moest heel wat bij vlagen enorm agressief tegengas incasseren.
Ik zou lijden aan het samenzweringssyndroom, zag overal beren en wolven op de weg, die er ‘helemaal niet zouden zijn dan alleen in mijn zieke verbeelding’.

Toch bleef ik bij mijn standpunt: het onderwijs is een links bolwerk, dat gebruikt wordt, ja, zelfs misbruik maakt om het land verder aan de linkse dictatuur ondergeschikt te maken.
Dit komt voort uit een idealistische visie die een eigen leven is gaan leiden en geheel los is gaan staan van de realiteit. Zoiets noemt men ‘tunnelvisie’.
Middels het verschralen van leerstof, docenten die hun linkse visie ongebreideld over de hoofden van de jonge burger draperen, evenwel zonder enige ruimte te geven voor tegengas, ouders buiten spel zetten (verplicht moskee bezoek), dit alles tezamen doet de walgelijke D’66 stank vermoeden.

En, als klap op de vuurpijl, komt dan een docent geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht, Corné Hanssen, met de tweet: ‘Volkert, waar ben je?’ in reactie op de monsterzege van Thierri Baudet en zijn Forum voor Democratie.
We kennen allemaal Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn.
Nu staat daar een nieuwe aspirant moordenaar naast Volkert: Corné Hanssen.

Volkert, die van een andere planeet lijkt te komen, als voorbode van de in SF-films veelvuldig behandelde ‘buitenaardse invasie’, ditmaal komend van een linkse planeet, ergens ver weg in de Melkweg, een planeet waar men absoluut geen enkel idee heeft hoe mensen met elkaar om dienen te gaan, deze moordenaar mag zich verheugen in een nieuwe werkgever: Corné Hanssen.
Harde woorden? Jazeker.
Maar bij lange na niet zo hard als die van Corné Hanssen.

Docenten hebben een maatschappelijke, educatieve en opvoedkundige functie.
Deze docent geesteswetenschappen is in feite de volgende Volkert van der Graaf.
Volkert van der Graaf bediende zich van een pistool, Corné Hanssen gebruikt media als moordwapen.
Ze hebben beiden slechts één doel: het ‘redden’ van de linkse dictatuur.
Eerst hadden we een radicale milieuactivist en dierenfanaticus, nu kampen we met een geradicaliseerde linkse leerkracht, dubbelspion binnen het ‘liberale’ onderwijs, misbruik makend van opgroeiende jeugd, zodat die straks makkelijk zijn in te palmen door links.
Met dank aan D’66, GroenLinks en PVDA.

Tot slot toch nog een lichtpuntje: dankzij deze ongeleide blindgangers krijgt het volk wel steeds meer zicht op de echte vijand van het land: de linkse dictators.

Rob Meyer 23 maart 2019.