NA PROTESTEN DOOR ISLAMITISCHE OUDERS: SCHOLEN STOPPEN LGBT-CURSUSSEN

Door: David Berger.

Zoals te lezen valt in het Britse dagblad “The Guardian” breken steeds meer scholen het programma “no outsiders” af, nadat islamitische ouders er al wekenlang tegen storm lopen. Ze willen verhinderen, dat hun kinderen op school les krijgen over de gelijkberechtiging van homo- en transseksuelen.

De programma’s moeten vooral de strijd aanbinden met homofobie en tolerante t. a. v. sexuele veelzijdigheid bevorderen. Vooral in Noord-Engeland, o. a. in Manchester en Birmingham kwam het al wekenlang voor de scholen tot protesten en demonstraties van Moslims tegen het LGBT-programma.

VROUWEN MET HIJAB TEGEN LGBT-VOORLICHTING OP SCHOOL

“Stop het outsiders-project”riepen vrouwen met hoofddoeken samen met de meegebrachte kinderen. Men wil zjn kinderen niet toevertrouwen aan propaganda voor homosexualiteit of aan onderwijs, dat homoseksualiteit met heteroseksualiteit gelijkstelt. Dat is onverenigbaar met de Islam en het zou kinderen maar motiveren, om zelf homosexueel te worden.

De ouders eisten ook het onmiddellijke ontslag van degenen op de scholen, die verantwoordelijk waren voor het no-outsiders-programma. Thans hebben alle scholen, die te maken kregen met ouderprotesten, het programma meteen gestopt. Desondanks (of juist daardoor?) houden de protessten van de islamitische ouders aan, ja, nemen ze tóé.

Afgelopen Donderdag kwamen voor Parkfield School in Birmingham meer dan 250 ouders bij elkaar. De leraren worden niet vertrouwd, het gevaar zou bestaan,dat ze verder ook in het onderwijs zouden gaan instaan voor tolerantie tegenover homo’s en lesbiennes.

SPOEDIG OOK IN DUITSLAND?

Bezorgd over deze ontwikkeling in Groot-Brittannië liet de parlementsafgevaardigde Nicole Höchst van de AfD https://www.instagram.com/hoechstnicole/ weten:

“Geen zorgen, dit zullen we in Duitsland ook krijgen, zodra in de islamitische gemeenschap het nieuws, dat het wèrkt, de ronde heeft gedaan. Of dan bij de Duitse multikul-aanbidders eens de alarmbellen afgaan?

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/03/24/nach-protesten-von-muslimischen-eltern-schulen-brechen-lgbt-kurse-ab/