Berlijn: Brute mes-aanval op dakloze had christen-vijandige achtergrond

Door: David Berger.

De brute aanval op een dakloze in Berlijn had klaarblijkelijk een islamitische, resp. christen-wijandige achtergrond. De daders riepen in het Arabisch: “Jouw sch***-God, wij n***** jouw Sch***-God” voor ze als bezetenen op het slachtoffer instaken.

Op 10 Februari 2019 werd dankzij een Youtube-video een voorval bekend, dat nauwelijks aandacht kreeg, omdat dergelijke mes-aanvallen in Duitsland steeds meer tot de dagelijkse gang van zaken behoren. Schijnbaar was het zelfs zo onbelangrijk, dat men het in de politieberichten (archief) tevergeefs zoekt.

ALS EEN KRANKZINNIGE INGESTOKEN OP JONGE DAKLOZE

Volgens de video raakte een 29-jarige dakloze op het U-Bahnhof in de clinch met twee voor hem totaal onbekende mannen.De woordenwisseling escaleerde toen de beide, in het zwart geklede mannen etreem agressief werden, de man luid en agressief uitscholden, tot één van de in het Arabisch schreeuwende mannen een mes trok en als een krankzinnige de jonge dakloze neerstak.

De “Berliner Zeitung” https://www.berliner-zeitung.de/berlin/polizei/am-u-bahnhof-schoenleinstrasse–obdachloser-niedergestochen-32315378 daarover: “Pas als meerdere getuigen tussenbeide komen, laten de messentrekker en zijn makker de zwaar gewonde 29-jarige met rust. Die sleept zich nog enkele meters verder, laat daarbij een bloedspoor achter en blijft tenslotte totaal uitgeput en apathisch op het perron zitten. Gealarmeerd ambulance-personeel brengt de man naar een ziekenhuis, waar de dakloze wordt verzorgd.

SLACHTOFFER UITGESCHOLDEN IN HET ARABISCH

Thans heeft datgene, wat wij over het voorval wetn, een draai van betekenis gekregen. Zoals, wederom, de “Berliner Zeitung”, https://www.berliner-zeitung.de/berlin/polizei/messerattacke-auf-u-bahnhof-ist-hass-auf-christen-das-tatmotiv–32337412 die de zaak zeer punktueel heeft uitgewerkt, en ook datgene waarover de politie zwijgt bekend heeft gemaakt, bericht, werd het slachtoffer door één van de daders niet alleen in het Arabisch uitgescholden.

Veel meer werd na het bekijken van de video-opnamen ook duidelijk, dat het kennelijk gaat om een christen-vijandige, resp. islamitisch gemotiveerde gewelddadigheid tegen de dakloze*:

“JOUW SCH***-GOD, WIJ N***** JOUW SCH***-GOD”

De Berliner Zeitung daarover: “Wij speelden de video af voor zowel een Syrische vluchteling als voor een sinds meer dan 20 jaar in Berlijn wonende Palestijn. beiden verklaarden onafhankelijk van elkaar, dat er op de video te horen is, hoe de aanvallers om te beginnen schreeuwen: “Wij n***** je zuster, we maken je af!”

Na enkele verderen flarden van woorden, die vanwege de slechte kwaliteit niet zijn te verstaan, brullen de mannen dan tenslotte tegen hun slachtoffer: “Jouw sch888-God, wij n***** jouw Sch***-God”. Vervolgens komt dan de aanval waarbij het slachtoffer volgens de politie “meerdere mssteken in het zitvlak, arm en dijbeen toegebracht krijgt.”

**

De “Berliner Zeitung” bericht, dat dit alles zou zijn gebeurd op 20 februari, en deelt daarmee gelijk de hierboven gelinkte video, die echter reeds op 10 februari op Youtube werd ge-uploaded. Ook in de overige media variëren de opgaven van het stijstip van de daad sterk.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/04/08/berlin-brutale-messerattacke-gegen-obdachlosen-hatte-christenfeindlichen-hintergrund/