Politie verzwijgt verkrachting -vermoedelijke dader: Een immigrant

Door: David Berger.

Terwijl woensdag 400 Brandenburgse agenten tegen zogenaamd rechts-extreme voetbalfans in Cottbus woningen, bedrijfsruimtes en kantoren doorzochten en slechts met magere resultaten naar de pers gingen, vond er aan het Staumeer bij Neuhausen (Spremberg) een brute seksuele misdaad plaats.

Een vrouw werd verkracht en moest naar een ziekenhuis in Cottbus worden gebracht. De verdachten zouden bewoners van de jeugdherberg Heidehof bij Bagens zijn – een ontmoetingsplek voor zogenaamde “vluchtelingen” en seizoenarbeiders.
Van de kant van de politie werd een nieuwsberichtenstop afgekondigd, de pers werd niet ingelicht over de daad van geweld.

PAS OP NAVRAAG VAN DE AFD BEVESTIGT DE POLITIE HET VOORVAL

Navraag van de AfD-fractie in het Deelstaat-parlement Brandenburg bij de veiligheidsautoriteiten bevestigen nu pas de verdenking van enige bewoners. De binnenlandse politieke woordvoerder van de AfD-fractie in het Deelstaat-parlement Brandenburg, Thomas Jung, hierover:

“Het is ongelofelijk, zoals hier de politie weer eens wordt geïnstrumentaliseerd om het te verzwijgen, als het gaat om gewelddadige delicten van buitenlandse verdachten. Gaat het om rechts-extremisten, dan geeft de rode minister van binnenlandse zaken grote persconferenties. Alle beschikbare politiekrachten halen daarvoor talloze woningen van voetbalfans overhoop, terwijl, eveneens in het zuiden van het land, een vrouw bruut wordt verkracht.

Criminele buitenlanders worden in Brandenburg door Rood-Rood met fluwelen handschoenen aangepakt, ook als ze ervan verdacht worden, brute seksuele delicten te hebben begaan. Voor de veiligheid van de autochtone bevolking was kennelijk geen politie meer beschikbaar, die was ingezet tegen zogenaamde rechts-extremisten.

Ik verwacht meer transparantie en energiek handelen tegen de daders, die ons land onveilig maken.”

ZWIJGT POLITIE OP AANWIJZING VAN DE POLITIEK?

Een soortgelijke zaak maakte PP afgelopen november bekend, samen met de “Junge Freiheit” https://philosophia-perennis.com/2018/11/16/chemnitz/. Kort voor het gezoek van de kanselier in Chemnitz werd daar een gehandicapte vrouw in een vestibule overvallen en meerdere malen verkracht. De recherche had het onderzoek overgenomen, maar de pers berichtte niet over de daad, aangezien de gebeurtenis door de politie was ingedeeld als zijnde niet vrijgegeven voor de pers.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/04/11/polizei-verschweigt-vergewaltigung-mutmasslicher-taeter-ein-zuwanderer/