Lerares doet een boekje open: Moslims zadelen Duitsers op met Sharia-regels

Kassel – Islamisering vindt niet plaats, zwetsten leden van alle blokpartijen nog niet lang geleden. Dat ze volop bezig is, bewijst een alarmerend artikel van de Bildzeitung https://www.bild.de/bild-plus/politik/inland/politik-inland/integration-in-der-schule-lehrerin-erklaert-was-schief-laeuft-61156608,view=conversionToLogin.bild.html met als titel “Een lerares rekent af!” Daarin beschrijft de lerares Julia Wöllenstein (43) haar dagelijks leven met islamitische leerlingen op een Kasselse scholengemeeschap. En openbaart ze zonder pardon, dat islamitische scholen de Islam zien als stimulans voor het onderwerpen van andersgelovigen, en hun omgevig dwingen, zich aan te passen aan hún gewoontes. Ook verzoeken islamitische ouders de lerares, gebruik te maken van de onder Moslims wijdverbreide lijfstraffen. Haar ervaringen heeft de 43-jarige samengevat in een bek met de titel “Von Kartoffeln und Kanacken” (Over aardappelen en Kanaken).

Uitgerekend uit het groene bolwerk Kassel – groene kandidatuur – kwam gisteren via BILD een bericht over hoe het er op veel scholen met een groot islamitisch percentage aan toegaat. Buitengewoon alarmerend met welke vanzelfsprekendheid islamitische scholieren andersdenkenden hun eigen regels opdringen. Een klap in het gezicht voor alle multi-culti-apostelen, die uitgerekend in het wereldbeeld van een monocultuur een veelkleurige, veelzijdige maatschappij zien.

Zo schrijft de lerares: “Tijdens de Ramadan vragen de islamitische leerlingen mij, of de niet-islamitische leerlingen hun drinkflesjes kunnen wegdoen, zodat zij niet in de verleiding raken. Niet-islamitische leerlingen eten plotseling geen varkensvelees meer, omdat de islamitische leerlingen ze er vies van maken.” Haar treurige conclusie: Moslims willen anderen bekeren en zijn vaak intolerant.” In tegenstelling tot de rood-groene, in Kassel heersende community eist ze: “Houding tonen, niet uit verkeerd begrepen respect onze waarden verloochenen!”

Op dezelfde manier zet ze zich in voor een hoofddoekverbod in de kinderopvang en op school. “Op school hebben wij de gelegenheid om duidelijk te maken, dat staat en religie bij ons gescheiden zijn”. De meeste moslims zien dit niettemin anders, zou men aan deze stelling moeten toevoegen Want voor een groot deel van de Moslims, in het bijzonder voor asielzoekers, is de Islam tegelijkertijd de staatsreligie, die de dagelijkse gang van zaken en het leven nauwkeurig regelt. Deze realiteit is tot de meeste linksgroene schizoïde elites en veelkleurige tegendraadse apostelen nog steeds niet doorgedrongen. Ondanks decennialange ervaring.

Wijdverbreid antisemitisme en homofobie. En zo viel ook de lerares van haar roze wolk, zodra ze erkende: “Voor de meeste leerlingen is thuis slaag krijgen normaal.” Daarom verlangt ze “verplichte cursussen voor ouders uit andere culturen.” ok van een specifiek islamitisch Godsdienstonderricht moet ze niets hebben en ze verlangt een “religie-overkoepelend geloofswaarden- en normen-onderricht.”

Of het probleem kan worden pgelost met meer pedaggen uit landen van herkomst, staat te bezien. Reeds menige naar buiten toe liberaal optredende islamitische intellectueel heeft zich tenslotte ontpopt als “islamist in hart en nieren.” Niettemin toont het artikel aan, dat niet alle pedagogen zich op Links-groene manier in het stof werpen voor de Sharia. Met 43 jaar kon Wöllenstein allang ambtenares zijn. Als referendaris zou ze in het groene Hessen na dit geruchtmakende artikel een nieuwe job moeten zoeken. Nu kan men haar alleen maar voor straf overplaatsen. Misschien naar een school met 80 procent niet-islamitische kinderen. Als die überhaupt nog bestaan. (KL)

Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.journalistenwatch.com/2019/04/12/lehrerin-muslime-deutschen/