Vaccinatie, alweer…

Door: Rob Meyer.

Column gelezen in de telegraaf van vrijdag 12 april 2019:

‘Het is een kwestie van gezond verstand dat vaccinaties nodig zijn. Daarmee beschermen we onze kinderen tegen een dodelijke ziekte. Het is te gek voor woorden dat anti-vaxxers met hun vaak waanzinnige complottheorieën zoveel gevaar voor de volksgezondheid kunnen veroorzaken. Als de dalende vaccinatiegraad niet met minder dwingende maatregelen kan worden gekeerd, is het verplicht stellen van inentingen onvermijdelijk.’

Met groot afgrijzen heb ik kennis genomen van dit opinieverhaal van een onbekende schrijver. Er stond namelijk geen naam onder.
Wel begrijpelijk, want deze ongelooflijke nonsens reiken tot ver buiten de grenzen van de ons bekende kosmos, zogezegd, hoogstwaarschijnlijk voortkomende uit een zwart gat…
De klim in de maatschappijkritische pen ligt voor handen.
Waarvan akte.

Verdienmodel.

Als ik veel geld wil gaan verdienen middels gedwongen afname van mijn producten, dan doe ik dat vanuit de geneesmiddelenindustrie: de farma-maffia.

Het zoeken is naar iets dat het volk angst inboezemt middels een ‘ernstige’ ziektedreiging.
Zoals bijvoorbeeld het ‘levensgevaarlijke’ mazelen of de om zich heen slaande grieppandemieën.
En dan hebben we het over grote rampen met ‘duizenden en duizenden’ doden als gevolg van deze van oudsher als ‘ongevaarlijk’ bekend staande volksziektes.
Ik heb ze gehad, mijn kinderen hebben ze gehad, mijn voorouders hebben ze doorstaan, waar gaat het eigenlijk over??
Dan heb ik het uiteraard niet over miljoenen slachtoffers die sneuvelen in de vele burgeroorlogen, terreuraanslagen, natuur- en milieurampen.
Ook niet de slachtoffers van een wreed totalitair regime annex religie(…).
Maar daar zijn geen vaccins voor, helaas.

Nee, dan heb ik het over griep en mazelen, volksziektes waar de vorige generaties op hun sloffen doorheen zijn gekomen, op een enkele uitzondering na dan.
Maar juist dat volksgegeven kan mijn grootverdienplan uitstekend van dienst zijn.

1. allereerst dien ik het volk ervan te overtuigen dat er een groot pandemie gevaar dreigt, en hele volkeren ten onder zullen aan mazelen en de griep.
2. als de pers en de politiek hun werk goed hebben gedaan, en de burger siddert in hopeloze angst, dan komt mijn bedrijf op de proppen met DE OPLOSSING: levensreddende vaccinaties, die, als het even kan, vanuit de politiek verplicht worden aangeboden, nee, sterker nog: opgedrongen.
3. Die miljarden vaccins vormen inmiddels een leuk verdienplaatje. Maar ik kan nog verder gaan door bepaalde ‘ongevaarlijke’ stoffen aan de vaccins toe te voegen die weer andere ziektesymptomen veroorzaken, waardoor de burger steeds vaster in de bankschroef van de geneesmiddelenindustrie komt te zitten, en bij mij de euro’s als een tsunami binnen stromen.
4. De volgende en – voorlopig – laatste stap in het uitzuigen van het tot melkkoe verworden kuddevolk, is het tegengaan van kritische kanttekeningen, die in langzaam toenemende mate zichtbaar worden, helaas.
Dat is lastig en verstoort mijn plannen en dient te worden tegengegaan.
Dat doen we middels een censuurmodel, met name toegepast op social media platforms en de pers.

Maar dan komt de overheid met dat geweldige idee van nano-chips toevoegen aan vaccins, uiteraard zonder medeweten van de burger, en dan is de cirkel rond:
Burger bang gemaakt, verplichte vaccinatie dat een open kanaal is om de burger precies te laten doen wat de leiders willen, en ik ongestoord mijn verdienmodel breder en breder kan uitzetten.
Ik word steeds rijker.
Goed plan toch?

Rob Meyer 16 april 2019.