Wilders en het fenomeen ‘beveiliging’

Door: Rob Meyer.

Het is toch zoveel makkelijker om je als AIVD en OM te verschuilen achter ‘moeilijk te achterhalen IP-adressen’ van doodsbedreigingen (meer dan 200 inmiddels!) gericht aan Wilders, dan om een gedegen, de man waardig onderzoek te starten om deze zieke terreurelementen achter de broek te zitten?
Deze jarenlang voortschrijdende terreur jegens een ‘iets andere’ politieke mening verkondigende politicus eens ècht bij de wortel aan te pakken blijkt een bepaalde Haagse club heel goed uit te komen en derhalve wordt een grondig onderzoek getraineerd.

Maar ik krijg inmiddels sterk het vermoeden dat er een links addertje onder het politieke gras zit: stiekem hopen dat Wilders uit de weg wordt geruimd door een buitenlandse terrorist. Dan kunnen de links geslepen messen weer in de lade en men kan met ‘schone’ handen verder gaan met het vernietigen van het mooie Nederland.

Rob Meyer 19 april 2019.