Bremen: Bendes minderjarige migranten vallen doelgericht homoseksuele mannen aan

Door: David Berger.

Na homoseksuelen-vijandige aanvallen in Bremen-Schwachhausen op zaterdagavond doet de recherche onderzoek tegen meerdere minderjarige en opgroeiende verdachten. De politie zoekt getuigen. Zij het dan zonder nadere aanduidingen betreffende de daders te verstrekken.

In het politiebericht heet het: “Bremer burgers maakten bij de politie zaterdagavond laat melding van meerdere minderjarigen, die in het Bremer Burgerpark op agressieve manier mannen aanspraken en hen uitscholden.”

De mannen werden hierbij doelgericht tegengehouden en ondervraagd over hun seksuele oriëntering. Als ze daarop wegliepen, werden ze beledigd met homoseksuelen-vijandige woorden.

Snel toeslaande inzetbare krachten konden in Durgerpark 13 verdachten als zodanig registreren.

BVD ONDERZOEK – “BILD” SCHRIJFT, WAT DE POLITIE VERZWIJGT

De politie Bremen beoordeelt dit voorval als haatcriminaliteit. De BVD-afdeling zal de onderzoekingen opnemen. De politie vraagt: Wie heeft Zaterdagavond in de buurt van de Zwanenvijver in het Burgerpark verdachte waarnemingen gehad?

Pas door de regionale editie van “Bild” komen wij dit te weten. “Alle daders zijn Bremers met migratie-achtergrond”- De rest, namelijk, dat het niet gegaan zal zijn om een Vietnamese, Braziliaanse of Italiaanse migratie-achtergrond, kunnen wij tenslotte zelf wel bedenken.

Tips neemt de permanente recherchedienst overigens aan onder het telefoonnummer 0421 362-3888.

“KARMA IS A BITCH, BABY”

Niet weinig homoseksuelen vragen zich intussen af, of het “Refugee welcome”- engagement juist vanuit hun groep wel zo verstandig geweest is? Het voordeel voor enkelen, die voorzien worden van “vers vlees”, moeten anderen nu bezuren – ergens niet fair, wel?

Maar zo is het leven, kennelijk …Of om de lievelingsuitspaak van vele homoseksuele mannen te citeren: “Karma is a bitch, Baby”.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/04/30/bremen-jugendliche-migrantenbanden-greifen-gezielt-homosexuelle-maenner-an/