Bijna geen enkel democratisch land wordt zo dom en krankzinnig geregeerd

Door: Michael Kornowski, “Zonder Omhaal”*)

“Gestegen prijzen voor energie hebben de inflatie in april 2019 duidelijk opgekrikt. De verbruikerstarieven klommen in vergelijking met de voorjaarsmaand rond de 0,2 procent omhoog. Bij energie en motorbrandstoffen valt de stijging nog hoger uit: Om en nabij de 4,6 procent.”

Dat is de nuchtere mededeling van de economische agenturen, die Michael Kornowski, beheerder van het blog “Zonder Omhaal” minder terughoudend becommentarieert:

“Daar zouden alle linksgroene partijen, van de Merkelpartij tot aan de groene moraalterroristen, zich toch een bult om lachen. Het gemeenschappelijke plan om dit land te verpletteren werpt eindelijk dikke vruchten af. Het inflatiepeil stijgt naar vermeld tot 2 procent en bij energie en brandstof naar een ongelofelijke 4,6 procent. Unfuckingstelbaar! Op zoiets junckeren politici en lobbyïsten zich een ischias! Waarom schrijf ik dit op, alsof het geweldig is? Omdat de “kies-Hannes precies datgene krijgt, waar hij op stemt! En wel net zo lang tot de point of no return bereikt is. Duitsland mutéért, dankzij Energie-omslag, asiel zoekers-toestroom, Euro-redding en fiscale politiek van de EZB/EU tot trash-staat.

Nog verdere tekenen van oplossing van uw dienst?

Trends van achteruitgang alom, in de vorming. in de sociale systemen en in vele dingen meer. De staat kan zijn burgeressen en burgers niet beschermen tegen de gevolgen van zijn handel en wandel, en Duitsland verwordt tot bazaar voor illegale migranten. De nieuwsberichten? Alleen nog maar een potpourri uit groengekleurde ideologie, uithoudingsparolen en een door de staat ge-subventioneerde propaganda. Oh, ja, en als troost gendertoiletten, is dat niet dolletjes?

Bijna geen democratisch land wordt zo dom en krankzinnig geregeerd, bijna geen land heeft een grotendeels dusdanig gestoord volk, dat kletst tot het bittere einde. En omdat dat allemaal nog niet genoeg is: Het toppunt van linksgroene arrogantie verschaft zichzelf een nieuwe Messias genaamd Klimaat-Greetje. Een door politiek, lobby en zelfs door de eigen ouders misbruikt, ziek kind, dat volgens haar moeder de broeikasgassen kan zien.

Slechts de kiezer heeft het in de hand, het “doorgaan zo” te stoppen. U, geachte lezers, u wilt niet op een rechtse partij stemmen? Welnu, met moraal bedrijft men geen politiek en brengt men geen omslag dichterbij. Slaapt u verder, stem op linksmiechels voor nog meer Brussel, tot het te laat is.

U gelooft mij niet? Kijkt U toch eens naar de beweging bergafwaarts.

Wacht u op de CO2-belasting en verder onteigeningen? Of wacht u op de volgende asielgolf, op het knappen van de Euro-blaas of op de ultimatieve censuur…?

Doe iets, beste slaapkoppen. Word wakker…

* (Origineel: https://www.facebook.com/ohne.umschweife1/

Door: Michael Kornowski, “Zonder Omhaal”*)
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2019/05/02/kaum-ein-demokratisches-land-wird-so-dumm-und-wahnsinnig-regiert/