Livestream: Milo Yiannopoulos in Berlijn

Door: David Berger.

De parlementsfractie van de AfD heeft gisteren tot twee maal toe zitting gehouden over het onderwerp “conferentie van de vrije media”. Gistermorgen met het resultaat, waarover wij betichtten https://philosophia-perennis.com/2019/05/10/eil-konferenz-der-freien-medien-findet-planmaessig-statt/. En vervolgens nog eens gistermiddag laat, met het resultaat, dat de conferentie van de vrije media in elk geval zal plaatsvinden, maar niet zoals gepland:

De internationaal bekende publicist en journalist Milo Yiannopoulos zal niet optreden als gast van de AfD-fractie. Reden is blijkbaar het door Trump-vijandige media in de VS verspreide fakenews https://philosophia-perennis.com/2017/02/21/milo-yiannopoulos-boy/, waarin werd beweerd, dat Milo Yiannopoulos – zelf slachtoffer van misbruik binnen de kerk – in een interview pedofilie verontschuldigd zou hebben.

Aangezien de alternatieve media de persvrijheid- en vrijheid van meningsuiting een buitengewoon belangrijke aangelegenheid zijn, een met het oog op het optreden van Milo Yiannopoulos voor alle betrokkenen aanvaardbare oplossing te vinden.

Hier kunt u er getuige van zijn, als Milo thans spreekt als gast van de Vrije Media:

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/05/11/milo-yiannopoulos-in-berlin-livestream/ Livestream: