Minden: Vernielde een dominee posters van de AfD?

Door: David Berger.

Zoals de WDR https://www1.wdr.de/nachrichten/westfalen-lippe/afd-plakat-pfarrer-streit-Kuhlenkamp-100.html onder de kop “AfD doet aangifte tegen dominee” meedeelde, werd in Minden een dominee beschuldigd van diefstal van talloze AfD-posters en de gedeeltelijke vernietiging daarvan. Volgens de WDR wijzen de dominee en zijn echtgenote de beschuldiging af.

Zij zouden zogenaamd één enkele AfD-poster hebben weggehaald omdat het over de rand van een omheining heen op kerkelijk terrein gehangen zou hebben. Het echtpaar duldt geen partijen-promotie op kerkelijk terrein.

CLERICALE AANVAL VAN IJVER

Op de facebook-pagina van Alice Weidel (AfD) staat even iets anders te lezen. Daar wordt beweerd, dat de dominee op heterdaad betrapt is, terwijl hij talloze posters afscheurde en beschadigde. Een getuige riep de politie, die de dader in staat van beschuldiging stelde.

De Godvruchtige man heeft tegenover de politie zijn overtreding van het zevende Gebod “Gij zult niet stelen” toegegeven. De plaatselijke AfD-afdeling van Minden heeft tegen de jonge clericus aangifte gedaan. Bovendien moet de man, die zich waarschijnlijk abusievelijk in opdracht van de Here op pad waande, de ontstane schade vergoeden. Tot zover het bericht van JouWatch https://www.journalistenwatch.com/

“ANTIFA”-GEESTELIJKEN OOK BIJ DE KATHOLIEKE KERK

Steeds opnieuw vallen geestelijken – zelfs die van de katholieke kerk – op door politieke acties, die aantonen, hoe duurzaam de twee grote kerkelijke gemeenschappen in Duitsland reeds gelijkgeschakeld zijn. Buitengewoon ongunstig is het diocees Würzburg getroffen, waar de bisschop Franz Jung https://philosophia-perennis.com/2018/07/10/wie-der-antifa-bischof-franz-jung-wenige-wochen-nach-seinem-amtsantritt-das-bistum-wuerzburg-spaltet/ en de aan de Hogeschool verbonden priester Burkhard Hose https://philosophia-perennis.com/2017/02/21/burkhard-hose-antifa/ reeds opvielen door aan de Antifa herinnerende acties.

Onlangs nog haalde de Augsburgse Emeritusbisschop Mixa de voorpagina’s, toen hij een gepland optreden bij de AfD Augsburg annuleerde met de motivering, dat hij niet had geweten, dat de uitnodiging afkomstig was van een AfD-politicus. Eerder was hij door de mainstream media en door medebroeders extreem onder druk gezet om het optreden af te zeggen.
Maar ook in vele andere diocezen, in het bijzonder echter bij het protestante Diocees van Duitsland, heersen soortgelijke desastreuze gedragingen, die sterk doen denken aan get gedrag van de “Duitse christenen” tijdens het Nationaal-Socialisme. Voor een Joods- Christelijk Avondland, waar de AfD propaganda maakt met verkiezingsposters is in hun gedachtengang blijkbaar geen plaats meer.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/05/15/minden-zerstoerte-ein-pfarrer-afd-plakate/