Beatrix von Storch: “Als de vlag van de halve maan omhoog gaat, zal de vlag van de regenboog branden”

Door: David Berger.

Het door de Groenen aangevraagde actuele debat in het parlement betreffende “maatregelen tegen homo- en trans(gender)vijandigheid en voor acceptatie van seksuele en geslachtelijke veelzijdigheid” werd het definitieve Waterloo voor de ooit zo succesvolle homopolitiek van de Groenen.

Uitgerekend de AfD presenteerde zich als de partij, die het duurzaamst de belangen van homoseksuelen vertegenwoordigt. Die partij dus, die door LGBT-belangengroeperingen, die financieel volkomen afhankelijk zijn van Linksgroen, voortdurend wordt neergezet als homofoob.

Overduidelijk bleek uit de interventies van de afgevaardigden van de AfD:

SLECHTS WIE DE ISLAMISERING EEN HALT TOEROEPT, KAN HOMOSEKSUELEN BESCHERMEN

Beatrix von Storch hierover: “Het eigenlijke gevaar voor homoseksuelen in West-Europa wordt door de Latte-Macchioto-Linksen consequent verdrongen. 52% van de Britse Moslims wil homoseksualteit verbieden en homoseksuelen worden in de Duitse grote steden aangevallen door Moslims, bijvoorbeeld aan de Kottbusser Tor in Berlijn https://philosophia-perennis.com/2017/09/24/kreuzberg-radfahrer/.

Derhalve is het devies: Als de vlag van de halve maan omhoog gaat, zal de vlag van de regenboog branden.

Wie het ernst is met de vrijheid en de veiligheid van homoseksuelen, moet de islamisering van Duitsland en Europa een halt toeroepen. De AfD is de enige partij, die dat zal doen https://philosophia-perennis.com/2017/09/20/alice-weidel-interview .

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/05/17/storch-homosexuelle/