Klimaat-catastrofe-politiek heeft wat uit te leggen: Record laag sneeuw op de Zugspitze midden in juni!

Door: David Berger.

On-heuglijke feiten voor de geloofswachters van de klimaathysterie-religie: Op de hoogste berg van Dutsland, de Zugspitze, ligt momenteel wel 6,45 meter sneeuw. Zo veel als er sinds zowat 40 jaar niet meer gelegen heeft.

Elke voorjaarsdag waarop de thermometer boven de 15 graden klimt, hoort men de klimaatsekte luidkeels “klimaatcrisis” uitschreeuwen. Van de Linkse Partij tot aan de CSU – uiterlijk sinds CDU en SPD denken, dat Rezo de schuld is van hun slechte verkiezingsresultaten- wil dan elke politicus met van die absurde voorstellen voor de dag komen, waarmee het tot mildering van het klimaat zou kunnen komen: Duitse burgers zou nog maar een bepaald aantal vakantievluchten moeten worden toegestaan, van binnenlandse- en lange- afstandsvluchten mag alleen nog maar gebruik worden gemaakt door groene politici, die hun kerstinkopen in New York doen enz…

NIET MEER ZOVEEL SNEEUW SINDS 1965

Daarentegen bedremmeld zwijgen, als wij werkelijk koude winters met sneeuw-chaos meemaken. Of nu weer in juni een sneeuwrecord op de Zugspitze. Op de hoogste berg van Duitsland, de Zugspitze, ligt momenteel maar liefst 6,45 meter sneeuw. Zo veel als er zowat in 40 jaar niet meer gelegen heeft.

De Bayerische Rundfunk https://www.br.de/nachrichten/bayern/zugspitz-rekord-so-hoch-lag-der-schnee-fast-40-jahre-nicht,RS24BjL, die toch echt niet overdreven regerings-kritisch is ingesteld, meldt: “Zes meter en 45 centimeter in mei op de Zugspitze – dat is zo veel als al bijna 40 jaar niet meer … In 1980 werd er voor het laatst in mei 6,80 meter op de Zugspitze gemeten. Alleen in 1965 stapelde de sneeuw zich nog hoger op, op de hoogste bergtop van Ditsland. Toen lag er 7,40 meter. Dit voorjaar is het op twee na de hoogste sneeuwhoogte in mei sinds het begin van de metingen in het jaar 1901.”

GROENEN BEDRIJVEN SUCCESVOL POLITIEK MET ANGST EN HYSTERIE

Van het door “SPIEGEL” reeds lang geleden voorspelde uitblijven van winters https://philosophia-perennis.com/2019/01/12/der-spiegel-prophezeite-im-jahr-2000-wegen-co2-nie-wieder-schneereiche-winter/ met sneeuw in heel Duitsland zijn wij dus vèr verwijderd. En de geloofsbrieven van Greta & Co raken met het oog op dergelijke feiten steeds meer aan het wankelen.

Zou het bij de hele huidige klimaat-catastrofe-hysterie om een vergelijkbare fake gaan, als bij de doeltreffend-propagandistische voorspellingen van de Groenen in de jaren ’80, dat binnen 20 jaar het Duitse bos praktisch niet meer existent zou zijn (“Woudsterfte”)? Niet onwaarschinlijk, maar met angst valt dan ook beter politiek te bedrijven, dan met feiten.

Door: David Berger.
Vertaling: Thersa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/06/03/klimakatastrophen-politik-in-erklaerungsnot-schnee-rekord-auf-der-zugspitze-mitten-im-juni/