Anti-Trump-demonstranten in Londen worden gewelddadig

Door David Berger.

Volgens berichten in de media lopen er momenteel duizenden mensen in de straten van Londen te protesteren tegen het bezoek van Donald Trump. Maar daarnaast zijn er ook tegen-demonstranten, die vóór Trump demonstreren. Hierdoor escaleert de situatie steeds veelvuldiger en de agressies van de Trump-“bekritiseerders” leiden tot bruut geweld.

Zoals video-opnames laten zien, worden ondersteuners van President Trump door linkse demonstranten overgoten met milkshakes en andere vloeibare zaken. Trump-aanhangers worden met luid geschreeuw uitgemaakt voor Nazi’s. Ook richt zich de agressie tegen politie-agenten, die de Trump-aanhangers proberen te beschermen.

Trump liet zich evenmin onbetuigd waar het provocaties betrof. Zo noemde hij de islamitische burgemeester van Londen, Sadiq Khan, een “ijskoude verliezer”. Eerder heeft Khan volgens Breitbart de Amerikaanse president beschreven als “zeer dom en incompetent” en hem beledigd als “Fascist”.

Ook de links-extremist en antisemiet Jeremy Corbyn had op Twitter opgeroepen tot de protesten.

YouWatch https://www.journalistenwatch.com/2019/06/04/linksextremist-jeremy-corbyn/ schrijft: “Corbyn zelf en zijn partij zijn zelf voortdurend onderhevig aan kritiek, omdat de praktijk heeft beweze, dat vele Moslims, maar ook niet-Moslims binnen de partij hun Joden-vijandige opmerkingen niet onder stoelen of banken steken.”

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/06/04/anti-trump-demonstranten-in-london-werden-gewalttaetig/