Berlijn: Extreem-linkse “Antifa” valt bus met kankerpatiënten aan

Door: David Berger.

Een groep van ongeveer 50, met grote waarschijnlijkheid, extreem-linkse leden van de Antifa heeft donderdagavond in Kreuzberg een reisbus, waarin kankerpatiënten naar een viering wilden rijden, aangevallen. De BVD stelt nu een onderzoek in.

In het politiebericht van vandaag m. b. t. de regio Friedrichstein-Kreuzberg lezen wij: “Vanuit een groep van ca. 50 personen werd gisteravond een reisbus met eieren, tomaten en met verf gevulde bekers bekogeld in Kreuzberg. De 48-jarige buschauffeur verklaarde later tegen de gealarmeerde ME, dat hij met een groep onderweg was naar Oberschönerweide voor een besloten manifestatie.

Tegen 18 uur 20 zag hij een grotere groep personen op het voetpad in de Köpenicker Strasse. Toen de bus de groep passeerde, begaf een deel van de personen zich op de rijweg en bekogelde de bus. Een in het zwart geklede, vermomde persoon zou vanaf het voetpad de volledig bezette bus met een verfbeker hebben bekogeld. De 48-jarige zou stil zijn blijven staan en uitgestapt zijn, om de gooier onder handen te nemen.

MANIFESTATIE VAN HET ONTOEREND-GOED VERBAND DUITSLAND

Volgens getuigenverklaringen vluchtte deze zonder te worden herkend in de richting van de Eisenbahnstrasse. Hierop liep de groep een stuk grasland in de Köpenicker Strasse op, waar zo rond deze tijd een manifestatie plaatsvond van het Onroerend-Goed verband Duitsland, waarvoor een groot aantal deelnemers werd verwacht, die daar, eveneens met reisbussen, gaandeweg arriveerden.

Voor de ingang scandeerden de personen leuzen en toonden een spandoek. Een gast, die de actie filmde, sloeg een demonstrant de handy uit de hand. De gasten van de manifestatie vluchtten de zaal in enslotn de deur. Nadat de demonstranten meerdere keren tegen de toegangsdeur hadden geschopt, vluchtten ze voor de aankomst van de gealarmeerde ME-ers zonder te worden geïdentificeerd via de Köpenicker Strasse de Eisenbahnstrasse in.

De op weg naar een besloten manifestatie zijnde, ca. 50-koppige groep personen was hevig geschrokken van de aanval op de bus en was onder de indruk van het gebeuren.”

IN DE BUS ZAT EEN GROEP AAN KANKER LIJDENDE MENSEN

Tot zover het politiebericht. De BZ https://www.bz-berlin.de/berlin/friedrichshain-kreuzberg/linke-chaoten-greifen-bus-voller-krebs-patienten-an heeft thans iets toegevoegd, wat wij in het politiebericht niet vinden: In de bus, die door de links-extremisten was aangevallen, “zaten geen gierige makelaars of huisjesmelkers, maar een groep aan kanker lijdende mensen, die op weg waren naar Oberschöneweide voor een besloten manifestatie.

De 0ngeveer 50-koppige groep reizigers was hevig geschrokken door de aanval op de bus en zwaar onder de indruk van het gebeuren.”

Het politiekorps van de BVD heeft op grond van de laffe aanval een strafrechtelijk onderzoek gestart wegens landvredebreuk, gevaarlijke aanval in het stratenverkeer alsook zaakbeschadiging.

Nog maar enkele weken geleden was er sprake van een soortgelijke aanval op een reisbus van leden van de AfD, die een politieke reis naar Hongarije wilden maken.

https://philosophia-perennis.com/2019/03/14/berlin-anschlag-auf-bus-der-afd-gruppe-nach-budapest-bringen-sollte/

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/06/07/berlin-linksextreme-antifa-greift-bus-voller-krebs-patienten-an/