Beatrix von Storch draagt Matteo Salvini voor Nobelprijs voor de Vrede voor

Door: David Berger.

Parlementslid Beatrix von Storch, plaatsvervangend Voorzitster van de AfD-fractie in het Duitse Parlement en voorvrouw van de AfD-fractie in het Duitse Parlement in de Onderzoekscommissie Breitscheitplatz (zg. Anis-Amri- Onderzoekscommissie), draagt de Italiaanse minister van Binnnlandse Zaken Matteo Salvini voor de Nobelprijs voor de Vrede voor.

Beatrix von Storch verklaart m. b. t. haar voorstel om dit jaar Matteo Salvini met de prijs te decoreren, dat Matteo Salvini zich als minister van Binnenlandse Zaken van Italië buitengewoon verdienstelijk heeft gemaakt voor de veiligheid en stabiliteit in Europa.

OPLOSSING VAN SALVINI: “GEEN MENS HOEFT MEER IN DE MIDDELLANDSE ZEE TE VERDRINKEN”

Met het sluiten van de Italiaanse grenzen heeft hij de illegale migratie naar Europa en de smokkelaars-industrie succesvol een halt toegeroepen en aangetoond, wat eerlijke en vastberaden politiek kan bewerkstelligen.

“Geen mens hoeft meer te verdrinken in de Middellandse Zee”, aldus von Storch vanmorgen, “wanneer de vluchtelingenindustrie en haar schepen niet meer de kans hebben om hun smerige zaak met de hoop verder te bedrijven en in Europa te dumpen”.

REDDING VAN DUIZENDEN MENSENLEVENS

En voorts: “Ik draag Matteo Salvini voor de Nobelprijs voor de Vrede voor, omdat hij een succesvolle politiek heeft gevoerd van stabiliteit voor Europa en voor de redding van duizenden mensenlevens, een voorbeeld, dat anderen zouden moeten navolgen.”

De voordracht van Beatrix von Storch gooit in Italië reeds hoge ogen. Zaterdag (22 juni) zal ze in verband hiermee nog eens uitvoerig haar standpunt uiteenzetten bij Rai2 TV in het programma “Rai Parlamento/Rai News: PUNTO EUROPA”.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/06/20/beatrix-von-storch-schlaegt-matteo-salvini-fuer-den-friedensnobelpreis-vor/