Handtastelijke discussie tussen moslim en christen tijdens manifestatie

PADERBORN: ARAMESE CHRISTENEN STEUNEN ISLAMVOORLICHTING BPE

Door: Michael Stürzenberger.

Bij de voorlichtingsmanifestatie van de Burgerbeweging Pax Europa, afgelopen Zaterdag in Paderborn was ook de Youtube-journalst Oliver Flesch aanwezig, aangezien daat dezelfde avond een podium-discussie plaatsvond met vertegenwoordigers van de vrije media met als onderwerp “media-oorlog – kruistocht tegen de Vrijheid van meningsuiting” (http://www.pi-news.net/2019/07/podiumsdiskussion-mit-blex-stahl-kellner-flesch-und-stuerzenberger/). Op de Rathausplatz bevonden zich onder de toeschouwerd ook eenaantal Aramese christenen uit Turkije en Syrië, die onze islamkritiek steunden. Velen van hen hebben de bedreiging door de plitieke Islam aan de lijve ondervonden. Oliver Flesch hield in een zes minuten durende reportage over de manifestatie ook een boeiend interview met één van deze christenen (video hierboven).

Die dag kwam het ook tot een handtastelijke discussie tussen een Moslim en een Aramese Christen. Na een verbaal dispuut was er sprake van tumult met luid geschreeuw en fysiekeaanvallen, die wij vanuit de manifestatie in de mensenmenigte niet exact konden waarnemen. De politie greep in en haalde de tegenstanders uit elkaar, in aansluiting hierop lag de Aramese Christen met een bloedende hoofdwond op de grond. Onderzoeken moeten nu uitsluitsel geven over wat er precies voorgevallen is.

In de volgende video is tevens de aanloop naar deze discussie te zien. Nadat ik kort met de Aramese christen van gedachten gewisseld had, berichtte ik over de diepgaande verschillen tussen Jezus en Mohammed, het Nieuwe Testament en de Koran. Er waren, zoals gewoonlijk, ontzette reacties van individuele linkse vorbijgangers, die echter niets substantieels konden bijdragen. Na verdere voorlichting over de politieke Islam heerste vervolgens onder het publiek plotseling hevige opwinding, in deze video te zien vanaf min. 8:55 :

De Rathausplatz was deze zaterdagmiddag stevig in de handen van rechts-conservatieve patriotten:

Verdere video’s over de manifestatie in Paderborn zijn te zien op het Youtube-videokanaal “Malarich” https://www.youtube.com/user/Malarich/videos Het weekeinde ná het volgende volgen er twee manifestaties in Straubing en Rosenheim, waarop kennelijk de Linksen zich nu al verheugen http://mgau24.de/bayern/rechtspopulist-michael-stuerzenberger-kommt-nach-rosenheim-gegendemo-bereits-angemeldet-12763600.html.

Door: Michael Stürzenberger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2019/07/paderborn-aramaeische-christen-unterstuetzen-bpe-islamaufklaerung/