Kids zonder curryworst: “Verbod op varkensvlees in de KDV’s is capituleren voor de migratie”

Door: Redactie PP

Twee KDV’s in Leipzig halen varkensvlees van het menu en verbieden de kinderen gummibeertjes. 300 kinderen worden nu gedwongen, hun voedings- en levensgewoonten te veranderen van wege 2 (!) islamitische kunderen en zich aan te passen aan de minderheid resp. zich te onderwerpen aan hun “waarden”. Beatrix von Storch over het door moslims afgedwongen Leipzigse verbod op schnitzels en gummibeertjes

Als de Bild-krant er al over spreekt, dat in de twee Leipzigse KDV’s “elementaire democratische principes door dit minderheden-dictaat buitenspel worden gezet,” is het de hoogste tijd, om zich tegen deze waanzin te verzetten.Worstbroodjes, varkensschnitzel en niet-halal gummibeertjes zijn normaal in Duitsland, al het andere is niet normaal en zal wat de AfD betreft ook nooit de norm worden.

En wie zich niet wil of kan aanpassen aan onzegangbare cultuur, mag gerust leven volgens zijn eigen gewoonten en normen – maar dan niet bij ons. Om deze culturele onderwerping eens beeldens voor ogen te halen: Stelt U zich alleen maar eens voor, dat Duitse kinderen in Riyaad aldaar hun recht op curryworst zouden bevechten en de meerderheid van de samenleving zouden dwingen, hun voedingspatroon te wijzigen.

“RESPECT VOOR DE VERANDERENDE WERELD”

“Uit respect tegenover een zich veranderende wereld worden vanaf 15 juli alleen nog eten en broodmaaltijden besteld en verstrekt, die vrij zijn van varkensvlees…”,heeft de leiding van het KDV Confucius in Leipzig – volgens de persberichten https://www.derwesten.de/panorama/kita-streicht-schweinefleisch-vom-speiseplan-so-begruendet-der-leiter-die-drastische-entscheidung-id226562137.html – aan de ouders geschreven over d nieuwe eetgewoonten.

Door: Redactie PP.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/07/23/kids-ohne-currywurst-schweinefleisch-verbot-in-kitas-ist-die-kapitulation-vor-der-migration/