Düsseldorf: 60 Noord-Afrikanen wilden het Rheinbad overnemen – ontruiming

DEKKING ZOEKEN VOOR DE “IK SLINGER JE TEGEN DE WAND”-CULTUUR

Afgelopen vrijdag moest het Düsseldorfse Rheinbad opnieuw worden ontruimd. Om en nabij de 60 Noord-Afrikanen hadden geprobeerd, de controle over het zwembad, waarin zich op dat tijdstip iets van 1500 bezoekers ophielden, over te nemen.

De gasten van de kanselier bezetten een waterglijbaan en een springplank en verboden de andere badgasten, dus vooral degenen, die tot het Duitse “keuterras” http://www.pi-news.net/2016/10/tuerkischer-funktionaer-deutsche-koeter-rasse/ behoorden, het gebruik ervan. Badmeester en veiligheidsmensen stonden machteloos tegenover de bereidheid tot geweld van de ‘mob’. En omdat Afrikaanse Macho’s zich door een vrouw al helemaal niets laten zeggen, dreigde men, de verantwoordelijke ploegleidster “tegen de wand te slingeren https://rp-online.de/nrw/staedte/duesseldorf/rheinbad-in-duesseldorf-wieder-geraeumt_aid-44424983”.

Zo tegen 17.45u., toen de situatie uit de hand dreigde te lopen, werd de politie gewaarschuwd, waarop deze vervolgens hielp bij het “doorzetten van het huisreglement”, volgens het politiebericht https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/13248/4333869. Teneinde verere “conflicten” met de “jongeren” te vermijden, werd het zwembad ontruimd. Van twee (!) personen zijn de personalia opgenomen.

Kort geleden nog was er in het Rheinbad sprake van een grootscheepse actie van de politie http://www.pi-news.net/2019/07/massen-streit-im-freibad-familienvater-gegen-4 , toen om en nabij de 400 uiterst agressieve Noord-Afrikanen (politiek-correct: “jongeren”) herrie schopten en vervolgens zelfs de agenten uitdaagden. Ook hier moest het zwembad om veiligheidsredenen worden ontruimd.

Steeds meer badgasten klagen over deze en soortgelijke problemen met de “plus-Duitsers http://www.pi-news.net/2013/06/migranten-sind-plus-deutsche/”. Aan de verordeningen van het zwembadpersoneel wordt geen gehoor gegeven, in plaats daarvan wordt er gedreigd, geslagen, gegraaid, verkracht en de omgeving geterroriseerd http://www.pi-news.net/2019/07/sommer-sonne-freibadhorror/. Het personeel staat machteloos en, zoals het er naar uitziet, de staat eveneens. Uit angst voor de nieuwe meesters in het land wordt er “ontruimd”, een zwembad, een discotheek, een feestelijke manifestatie – zich schikken en zich onderwerpen, of weglopen en dekking zoeken. Als dat de toekomst in eigen land is voor de Duitsers, dan heeft Duitsland geen toekomst. (lsg)

Zo ziet “zwembadplezier” in het Düsseldorfse Rheinbad eruit:

Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2019/07/duesseldorf-60-nafris-wollten-rheinbad-uebernehmen-raeumung/