“PedoPride”: Pedoseksueel deelt flyers uit op Gay-Pride in Amsterdam

Door: David Berger

Gisteren zorgde een flyer-uitdeelactie van een man van de pedofielen-organisatie “Child Liberation Front” in het Amsterdamse Vondelpark tijdens de Gay-Pride voor grote opschudding. De organisatoren van Gay-Pride hadden zich reeds bij voorbaat van de op Twitter aangekondigde actie gedistantieerd.

De man, die de flyers had uitgedeeld, zegt, dat hij hiermee wil opkomen voor de rechten van pedoseksuelen en kinderen. Hij zou ervoor strijden, zo zei hij op zijn twitter-account, dat ook pedoseksuelen deel gaan uitmaken van de LGBT-Community. Ook zij zouden trots zijn op hun geaardheid.

De demonstranten van Pride Amsterdam lieten weten, dat ze met de man en zijn actie niets te maken willen hebben en verzochten hem meerdere malen dringend, de manifestatie te verlaten.

DE POLITIE GREEP IN

Toen hij weigerde, zijn actie te beëindigen, greep de politie in en nam de flyers in beslag: “Omdat de mensen woedend werden, kwam de openbare orde in gevaar”, aldus een politie-woordvoerder.

Hierop verliet de man de manifestatie. Gearresteerd werd de man niet. Het Newsportal NOS https://nos.nl/artikel/2295396-pedo-flyers-bij-pride-in-beslag-genomen-na-boze-reacties.html meldt: De flyers blijven zijn eigendom, hij kan ze op afspraak weer ophalen bij de politie.”

JAREN ’70: PEDO-BEWEGING MAAKTE DEEL UIT VAN HOMO-BEWEGING

Aan het begin van de LGBT-beweging in de jaren ’70 en het begin van de jaren ’80 hadden pedoseksuelen en homoseksuelen niet zelden tezamen gestreden voor de “bevrijding” van hun seksualiteit. Vaak bij de Groenen resp. hun voorlopers, zoals de “Alternatieve Lijst” in Berlijn.

De tegenwoordige mede-uitgever van een groot, non-conformistisch online-magazine eiste toentertijd openlijk, dat pedoseksuelen het recht moesten hebben, als deel van de LGTB-beweging deel te nemen aan dier demonstraties. Soortgelijke eisen wierp ook de langjarige parlementariër van de Groenen, Volker Beck, op.

Pas toen de eisen van de homoseksuelen na maatschappelike acceptatie toenemend gehoor vonden, distantieerden zij zich van de beweging der pedoseksuelen. Ook de genoemde opportunistische activist heeft inmiddels afstand genomen van zijn eisen van destijds.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/07/28/pedopride-paedosexueller-verteilt-flyer-auf-dem-gay-pride-in-amsterdam/