Gruweldaad van Frankfurt: Moeder en zoon waren op weg naar hun vakantiebestemming

Door: David Berger.

Zoals nu bekend werd, waren de door de Eritreeër afgelopen maandag in Frankfurt voor een binnenkomende ICE op de rails geduwde moeder en haar achtjarige zoon op weg naar hun vakantie in Oostenrijk.

Niet alleen over de dader https://philosophia-perennis.com/2019/07/30/frankfurt-ice-schubser-war-kein-blitz-radikalisierter-moslem-sondern-christ/, maar ook over het slachtoffer van de dodelijke aanval op een achtjarige jongen op het Hauptbahnhof van Frankfurt komen steeds meer nieuwe details aan het licht.

Zoals een kennis van de familie bericht tegenover Bild-Plus https://www.bild.de/bild-plus/regional/frankfurt/frankfurt-aktuell/in-frankfurt-vor-ice-gestossen-schwester-erfuhr-auf-rastplatz-vom-toten-bruder-63643606,view=conversionToLogin.bild.html, was de moeder met haar zoon op weg naar hun vakantiebestemming in Oostenrijk, waar ze met de hele familie vakantiewilden vieren. Zijn zusje en de beste vriendin van de moeder zaten al in de auto, om eveneens naar Oostenrijk te rijden.

BESTE VRIENDIN, ZUSTER EN HOND VAN DE FAMILIE GINGEN MET DE AUTO

De beste vriendin had voor de auto gekozen, omdat zij de oude hond mee op vakantie wilde nemen, die een treinreis hoe dan ook niet verdragen zou hebben. Ook het zusje wilde liever met haar moeders vriendin en de hond in de auto meereizen, wat misschien wel haar geluk bij een ongeluk geweest is. Nog in de auto kregen de twee een telefoontje van de politie…

Kenmerkend genoeg is Angela Merkel diezelfde dag haar vakantie dicht in de buurt van de vakantiebestemming van moeder en zoon begonnen. In elk geval nam zij geen trein, maar werd ze behouden en goed beschermd met de helikopter naar de Vinschgau gebracht. In het lot van de kleine jongen en zijn naasten schijnt zij tot op heden geen belang te stellen https://philosophia-perennis.com/2019/07/30/frau-merkel-wo-bleibt-ihre-beileidsbekundung-an-die-mutter-des-in-frankfurt-ermordeten-jungen/ .

TALLOZE MANSEN IN HEEL DUITSLAND IN DE ROUW

Ondertussen hebben gisteren iets van 400 mensen op het perron en tijdens een korte plechtigheid op het stationsplein het gedode kind herdacht. Ze legden bloemen en teddybeertjes neer en staken kaarsen aan. Niet weinig mensen brachten in de sociale netwerken in herinnering, dat teddybeertjes vier jaar geleden om deze tijd al eens een belangrijke rol speelden op de Duitse stations https://philosophia-perennis.com/2019/01/07/gefuehlsrausch-der-willkommenskultur-bald-will-keiner-mehr-dabei-gewesen-sein/

Ook op vele andere stations gaven veel mensen gevolg aan een individueel initiatief, dat de mensen opriep tot één minuut stilte op de stations in Duitsland. Zoals bijvoorbeeld ook de parlementariër Nicole Höchst in haar geboorteplaats:

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/07/31/graeueltat-von-frankfurt-mutter-und-sohn-waren-auf-dem-weg-in-den-urlaub/