“1984”- nieuw portaal voor gewiste en gecensureerde video’s

PROJECT VAN OLIVER FLESCH OMVAT TEVENS MAGAZINE EN SOCIAAL NETWERK

Door: Michael Stürzenberger

Momenteel bevind ik mij bij Oliver Flesch op Mallorca, aangezien daar een werk-ontmoeting plaatsvindt voor het nieuwe portaal “1984” https://19vierundachtzig.com/, een mengeling van magazine, video-platform en sociaal netwerk. Aanleiding voor deze nieuwe oprichting was in eerste instantie de steeds erger wordende censuur bij Youtube, Facebook en andere sociale media.

Ikzelf ben ook meerdere malen precies daardoor getroffen: Zo kreeg ik op Facebook voor 30 dagen een ban, daar mijn interview(!) met Tommy Robinson, september voorig jaar, in verband met de verlening van de onderscheiding “Europese patriot van het jaar” thans in het vizier van de blokbewaking kwam en, om welke redenen dan ook, steeds weer de richtlijnen van de community “weerspreekt”.

Vanuit dit gezichspunt zou het door Joachim Steinhöfel bereikte vonnis https://meinungsfreiheit.steinhoefel.de/2019/05/16/fall-12-markus-hibbeler-vs-facebook-rechtswidrige-sperre-wg-isamkritik-lg-oldenburg/ bij de rechtbank Oldenburg in de toekomst verbetering mogen beloven, want Facebook we veroordeeld tot het moeten aangeven van de redenen bij iedere ban. Dit geldt weliswaar allereerst slechts voor de gebruikers in het rechtsgebied van Oldenburg, maar het is tenminste een begin.

Youtube heeft onlangs ook enkele video’s van de serie aankondigingen van de BPE in Noordrijn-Westfalen om onbegrijpelijke redenen gewist, die wij nu bij “1984” opnieuw kunnen uploaden en publiceren. Het is nu tevens mogelijk,om gesprekken en interviews op te nemen, waarbij niet uit angst voor het boven het hoofd hangende zwaard van Damocles de politieke correctheid doodvoorzichtig met getrokken handrem tussen de regels door moet worden geformuleerd. Het is de hoogste tijd, dat wij de dingen duidelijk bij de naam noemen: De politieke Islam is het grootste ideologische gevaar, waarmee de mensheid wordt geconfronteerd, gevaarlijkerdan het Communisme en het Nationaal-Socialisme samen.

Hiertoe heb ik met Oliver Flesch een gesprek gevoerd, waarvan de basis een studio-interview op de jordaanse televisie was. Daar liet een Islamitische geleerde zich geheel openlijk uit over de plannen voor de islamisering van Duitsland en Europa. Alles, wat hij zei over de geplande onderwerping van de “ongelovigen”, komt exact overeen met de islamitische ideologie, zoals ze in de Koran in tijdloos geldige bevelsvorm is neergeschreven.

Bovendien maakte de Mohammedaan ook duidelijk, dat de Jihad tegen Israël even genadeloos gevoerd wordt als die tegen Europa.: Onderwerpen de “ongelovigen” zich niet, dan worden ze vernietigd:

Ongewild komisch hoogtepunt van de uitzending was, toen de (hoofddoekloze) moderatrice hem vroeg, of hij zich niet kon voorstellen, dat de Europese volkeren bang waren voor de Islam, en hij daar tegenin bracht, dat de volkeren immers de Islam wílden, alleen de regeringen niet.

Oliver Flesch heeft ons uitvoerige gesprek, waarin wij ook actuele onderwerpen en fundamentele zaken zoals de volledig contraproductieve diverse complottheorieën betreffende islamitische terreur-aanslagen hebben aangesneden, die steeds weer de blik van de exclusieve veroorzaker – de politieke islam – op welke zogenaamde obscure duistere machten dan ook op de achtergrond richt, wat uiteindelijk de belangen van islamitische functionarissen en notoire tegenstanders van de VS in de kaart speelt, in drie afleveringen opgedeeld. Hier deel 1 https://19vierundachtzig.com/2019/08/09/die-wahrheit-ueber-den-politischen-islam-teil-i/. De volgende delen en nieuwe gesprekken volgen.

Door: Michaël Stürzenberger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2019/08/1984-neues-portal-fuer-geloeschte-und-zensierte-videos/