Youtube-kanaal van “Neverforgetniki” verwijderd

Door: David Berger.

Enkele uren geleden werd het Youtube kanaal van de ‘shooting star’ onder de alternatieve vloggers, Neverforgetniki, van Youtube verwijderd. “Uitgerekend Niki! Die zich in zijn video’s nooit racistisch, vreemdelingen-vijandig of mensenverachtend uitliet,”schrijft Oliver Flesch hierover.

Over zijn laatste op Youtube gepubliceerde video schrijft Niklas:

“waar is dan eigenlijk de “verrijking” door de actuele migratiepolitiek, die de burgers wordt beloofd?”

“Neverforgetniki”: Dit land is radicaal aan het veranderen.”

Wie met open ogen door de omgeving loopt, heeftallang gemerkt, dat dit land radicaal aan het veranderen is.

Op straat hoort men de Duitse taal amper nog, de ‘slang’ van jonge mensen bestaat allang uit Arabische woorden.

Er zijn omgevingen en wijken, waar men niet alleen meer doorheen durft te lopen.
Ook de mentaliteit van de samenleving verandert. Plotseling is er sprake van het begrip “eer”, hetwelk het legitimeert, om andere mensen in geval van krenking van diezelfde eer geweld aan te doen.
De immigratie vanuit culturen, die inzake vrouwenrechten, geweldloosheid en begrip voor democratie 180 graden verschillen van onze cultuur, belast het dagelijks leven. op scholen, op het station, in de nachtclub.

“Wij hebben geen verdere immigratie uit Arabische of Afrikaanse staten nodig. Dat mag dan misschien niet zo aardig klinken, het is wel de realiteit.”

Wij hebben geen verdere immigratie uit Arabische of Afrikaanse staten nodig. Dat mag dan misschien niet zo aardig klinken, het is wel de realiteit.
De Duitse samenleving is al zeer veelzijdig en veelkleurig. Waarom dan koste wat kost nog het on-integreerbare willen integreren?”

Dat was vervolgens de censors van Youtube te veel kritiek op Merkels beste Duitsland aller tijden. Hier is nog een laatste indruk van de voorbeschouwing van de video bij Facebook

BEKLAAG JULLIE BIJ YOUTUBE, VRIENDEN!

Oliver Flesch raadt aan: “Dien je beklag in bij You Tube, vrienden! Dat heeft bij “Nuoviso” ook geholpen. Om het je gemakkelijk te maken hier een voordruk …

“Het kan niet jullie bedoelng, niet de bedoeling van de Duitse grondwet, en vooral niet de bedoeling van de Amerikaanse constitutie zijn, dat de vrijheid van meningsuiting op jullie kanaal steeds verder wordt ingeperkt.”

Verwijdering kanaal “Neverforgetniki”

Lief redactieteam van YYouTube,

Tot mijn schrik merkte ik zoëven, dat u mijn lievelingskanaal heeft verwijderd – “Neverforgetniki”!

Hoe kon het zover komen? Doet er ook niet toe, blijft het feit: Niki is een heel goed mens, die zich in zijn video”s nooit racistisch, vreemdelingen-vijandig of mensen-verachtend heeft uitgelaten.

Daarom: Geef Niki’s kanaal weer vrij!

Het kan niet jullie bedoeling, niet de bedoeling van de grondwet en vooral ook niet de bedoeling van de Amerikaanse constitutie zijn, dat de vrijheid van meningsuiting op jullie kanaal steeds verder wordt ingeperkt.

Vooruit, kom op, zet je schrap, laat je hart spreken! Bedankt.

Hartelijke groeten,

NAAM”

Per e-mail sturen aan:
mailto:support-deutschland@google.com

Neverforgetniki: “Ik laat me niet monddood maken!”

Intussen heeft Niklas zich op Twitter kort laten horen over het geval:

“Wie in dit land de waarheid zegt, heeft echt geen kans meer.”

De reacties op de sociale netwerken tonen een mengeling van ontzetting, machteloze woede en ook reeds de eerste tekenen, dat wij ons aan dergelijke censuur gewend hebben:

“Wie in dit land de waarheid zegt, heeft echt geen kans meer. Ik had nooit gedacht, dat ik nog eens zoiets zou beleven. Niet in Duitsland.”

“Arm Duitsland. Dit toont echter ook duidelijk aan, hoe bang de regerenden zijn. Ook, als het een kleine jongen is, die alleen maar de waarheid spreekt en lastige vragen stelt.”

“Wanneer in een land jonge mensen, die verantwoording nemen, geen gehoor meer vinden, dan zit er iets scheef! Ik, op mijn 50ste, bekijk elke video van hem en ben gefascineerd, hoe helder, duidelijk en verstandig hij de wereld beziet. Tip voor de politiek: Luisteren, hier leren jullie wat van!”

“Hij spreekt het jonge publiek aan – dat mag natuurlijk “uberhaupt niet – daarom moest bij hem subiet de kraan worden dichtgedraaid.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/08/20/youtube-kanal-von-niki-von-neverforgetniki-geloescht/