“ROK IN HET PARK”. Sharia Duisburg: Turken slaan in op Duitsers vanwege “vrouw in rok”

Door: Johannes Daniels

In het kalifaat Noordrijn-Vandalië heeft de geïmporteerde Sharia-politie momenteel de handen geheel vol, want het is “klimaat-zomer” https://www.spiegel.de/politik/deutschland/annalena-baerbock-zittern-von-angela-merkel-haengt-mit-klimawandel-zusammen-a-1274955.html in Duitsland. En nog niet alle burkaloze, autochtone vrouwen en meisjes, evenmin als 87 procent van alle Duitsers, hebben begrepen, dat Islam letterlijk “zich onderwerpen” https://de.wikipedia.org/wiki/Islam betekent – en nu eenmaal niet “vrede”, zoals zo dikwijls door de mainstream rondgestrooid.

Dinsdagavond kwam het tegen 20 uur in Duisburg-Hochfeld tot een “treffen tussen twee groepen”, zoals de BILD https://www.bild.de/regional/ruhrgebiet/ruhrgebiet-aktuell/duisburg-streit-um-kurzen-rock-endet-in-schlaegerei-64130626.bild.html eufemistisch-geheimzinnig bericht. De reden: een zogezegd te korte rok van een 50-jarige, alsook enkele “culturele verschillen” in het bolwerk van de reëel bestaande Merkel-resettlement-doctrine.

Een halve roklengte afstand

De ongelovige rokdraagster moet vervolgens in het knusse Rheinpark door een onbekende zijn aangesproken op haar kleding. “De vrijmoedige kledingstijl van de 50-jarige stuitte op onbegrip bij een 20-jarige”, deelt een woordvoerster van de Duisburgse politie mee: “Deze vond de rok van de Duisburgse te kort, zou volgens getuigenverklarngen hebben gevraagd, waarom ze op deze manier haar benen moest laten zien.” Hierop werd de dame uitvoerig gekeurd op haar vlees- en beledigd.

De vrouw, op haar beurt, zou zich er volgens de politie “luidkeels” met haar vrienden over hebben verbaasd, dat in de andere groep “vrouwen en mannen gescheiden zaten”. De modebewuste discussie eindigde derhalve – zoals zo vaak in het vestigingsbewuste NRW – in een vechtpartij, een 24-jarig Duits slachtoffer, “fashion-victim” liep bij de aanvallen van de “ware gelovigen” daarnaast een ontwrichte schouder op, andere Duitsers raakten gewond.

Volgens een NRW-politie-woordvoerster zijn alle leden van de aangevallen groep in het Rheinpark Duitsers, dus bio-Duitsers. In de aanvallende groep is één persoon “Duisburger”(van Turkse afkomst), de overigen zijn “Duitsers met migratie-achtergrond” van Turkse afkomst.
“Het wederzijdse onbegrip over de culturele verschillen https://www.waz.de/staedte/duisburg/schlaegerei-in-duisburg-weil-rock-einer-frau-zu-kurz-war-id226854409.html liep hoog op, tot het eindigde in een vechtpartij”, aldus politiewoordvoerster Jacqueline Grahl. In totaal waren zes tot acht personen bij de ruzie betrokken. De politie moet nu uitzoeken, wie er concreet in welke vorm direct bij de ruzie betrokken was en wie er alleen getuige was, dat wordt zeker spannend en, zoals de ervaring leert, tegen de kemphanen gericht. De onderzoeken wegens belediging en “deelname aan een vechtpartij” lopen momenteel.

“Rok in het park” – de multi-culti-love parade in Duisburg

En nu? Minstens lichtekooien van Flensburg tot Garmisch tegen volkse Nazi-bitches in haram minirok http://www.pi-news.net/2017/09/nazis-in-reizwaesche-genderpolizei-am-gendarmenmarkt/ (bericht van PI-news). Naar verluid zal alras in het Rheinpark een “breed verband” van Islam-verbonden, drenkelingen-reddings-NGO’s, Antifa, kerken, vakbonden, gevestigde partijen, zwart blok, strenggelovigen- en explosieve gelovigen tegen de omvolkings-on-sensibele cultuurschande en “rechtspoPO-listische” provocatie van de ongelovigen demonstreren. Mini-Maas, Campino en de dode minirokken met gratis concert, oud-communist “haatprediker” Frankie goes to Steinwerfer en de stinkende vissticks hebben zoals altijd de scherm-heerschappij tegen het sexisme van rechts overgenomen, want Duisburg is veelkleurig tot op het boerka-bot https://www.lokalkompass.de/duisburg/c-politik/wir-sind-viele_a1123263.

Hopelijk lukt het vervolgens met de overvraagde Organisatie van veelkleurig-grootheidswaanzinnige stadsautoriteiten Duisburg https://www.welt.de/vermischtes/gallery9289608/Wie-die-Loveparade-in-Duisburg-zur-Katastrophe-wurde.html een beetje beter dan in 2010 …

Door: Johannes Daniels.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2019/08/scharia-duisburg-tuerken-pruegeln-deutsche-wegen-frau-im-rock/