Achter gesloten deuren midden in Duitsland: De terreur tegen islamitische vrouwen

Door: David Berger.

De beide zusters spreken over hun door hun familie gearrangeerde huwelijken, over de ontvoering hier in Duitsland van twee kinderen van de ene zuster – door haar strenggelovige ex- echtgenoot, een Syrier, die hier asiel aanvroeg en na de scheiding haar twee kinderen naar Libanon ontvoerde.

De video is een zoveelste ervaringsbericht direct vanuit de basis. De beide zusters geven een kijkje in de door hen beleefde realiteit, om als islamitische vrouw (en echtgenote) in Syrië op te groeien en te leven.

Gemiste asiel- en migratie-politiek

“Hij ging naar Duitsland om daar de status van vluchteling te krijgen.”

De video is echter tevens een aanwijzing met welke problematiek wij hier in Duitsland te maken hebben, meestal achter gesloten deuren. Het is tevens een oproep, om nauwkeuriger waar te nemen en EIDELIJK op te houden om alles, wat met een duidelijk gemiste asiel- en migratiepolitiek in verband staat, te relativeren en te verzwijgen.

Eisencatalogus van Initiatief aan de Basis

Aan het slot van de video werden uittreksels uit de “work-in-progress” eisencatalogus van Initiatief aan de Basis ingevoegd. Wie deze eisen nauwkeuriger wil doorlezen, kan de eisencatalogus inzien op het blog van het Basisinitiatief https://basisinitiative.wordpress.com/unsere-forderungen/

Deze eisen werden basis-democratisch verwerkt gedurende een jaar. Leden van de Ini-B ontmoetten elkaar voor een deel tot 2x per week, dan weer in Berlijn, dan weer in Hamburg of in andere plaatsen, om deze eisen in de gegeven tijd, gezamenlijk bij elkaar zittend en discussiërend uit te werken.

Deze moeite deden de leden alleen,omdat de eigenlijjke verantwoordelijken juist dát níet doen. Duitsland behoeft een fundamentele nieuwe organisatie met betrekking tot zijn duidelijk gemiste asiel- en migratie-politiek.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/08/22/hinter-verschlossenen-tueren-mitten-in-deutschland-der-terror-gegen-muslimische-frauen/