“Unteilbar”: Duitsland in de klauwen van een linksgroene staatssekte

Door: David Berger.

De links-groene politieke sekte, ooit beperkt tot linksradicale randgroeperingen, is in toenemende mate veranderd in een soort staatsreligie in Duitsland. Eén van haar hoogmissen vierde ze met de “Unteilbar”-actie, afgelopen week in Dresden.

Iets heeft het “Unteilbar”-evenement van Dresden definitief aangetoond, ook al kwamen er veel minder mensen, dan verwacht: Een dergelijke overtuigde jeugd en generatie van dragers van hoop is er sinds de jaren ’30 niet meer geweest.

De linksgroene politieke sekte, die de nieuwe staatsreligie in Duitsland werd, tot welke zelfs paus en bisschoppen scharengewijs toetreden, laat in toenemende mate haar ware gezicht zien: Duitsland ontwaakt opnieuw!

De nieuwe staatsreligie is op vergelijkbare manier georganiseerd als het Christendom in de middeleeuwen of de Islam tegenwoordig: Ze heeft een eigen geloofsbelijdenis, welke, door eraan te tornen, maatschappelijke boycot opwekt en officieren van justitie acte de présence doet geven. Zij kent nieuwe ketters en heksen en de daarbij behorende brandstapels.

Ze heeft haar rites, haar pausin, haar hogepriesteressen (van Reisch tot Kahane), haar advocati diaboli ( Merkel-kritische journalisten bij de mainstream media) en haar eminents grises (Soros & Co).

Kruistocht-predikers en Kinderkruistochten

Als derhalve de Bildzeitung er zich nog zorgen over maakt, dat “Unteilbar” de natie verdeelt, kan men troostend naar Springer roepen: Niet lang meer!

De nieuwe staatsreligie wendt natuurlijk ook haar kruistoch-predikers (M/V) aan, zoals bijvoorbeeld hier:

En ook de kinderkruistocht https://de.wikipedia.org/wiki/Kinderkreuzzug, aangevoerd door Klimaat-Greta en Rackete, gesecondeerd door Rezo e. a. wordt door de massa’s bejubeld. Aangezien linksen gewoonlijk met cultuur, kunst en esthetiek niet veel op hebben, ontbreken alleen nog maar een nieuwe Leni Riefenstahl, die ons de bijbehorende verklarende propaganda-foto’s levert, een Arno Breker, die een borstbeeld van Klaus-Peter Reisch voor het gebouw van de Rijksdag opricht.

Credo quia absurdum

En een nieuwe Albert Speer, die de Duitse steden zo ombouwt, dat aldaar spoedig miljoenen probleemloos binnen marcheren en onze nieuwe geloofsbelijdenis (“Er is geen recht op Nazi-propaganda”, bekering tot klimaatverandering enz.) en exorcisme (tegen rechts, Trump en de AfD) openlijk kunnen belijden.

A propos klimaatverandering: De hoogste deugd bereiken de nieuwe gelovigen natuurlijk, als ze zich bekeren tot delen van de geloofsbelijdenis, die voor het natuurlijke verstand buitengewoon moeilijk te verdragen zijn: Credo quia absurdum – het verstand onderwerpt zich gehoorzaam aan het geloof https://de.wikipedia.org/wiki/Credo,_quia_absurdum_est

En dat de nieuwe religieuze leiders water prediken, terwijl ze heimelijk wijn drinken https://philosophia-perennis.com/2019/06/22/peinliche-scheinheiligkeit-klima-aktivisten-in-einweg-overalls-trinken-co2-wasser-aus-pet-einwegflaschen/, hoort er vanzelfsprekend voor elke staatsreligie ook bij.

Overtuigde agressieve spreekkoren in plaats van credo-gezangen

Een nieuwe video, opgenomen bij de “Unteilbar”- actie in Dresden, toont het hier opgemerkte nog eens zeer aanschouwelijk aan:

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/08/27/unteilbar-staatssekte/