DDR 2.0 buitengewoon griezelig: De”Unteilbar”- sekte draagt haar dogma’s uit (video)

Door: Vera Lengsfeld.

Veel ophef werd er gemaakt rondom de grote demo in Dresden, waartoe wederom een breed verband van linksen en links-extremisten had opgeroepen. Terwijl de Chemnitzers actueel weer wordt verweten, het vorige jaar op de herdenkingsmars voor de vermoorde Daniel Hillig, zich niet te hebben afgsloten voor rechts-extremisten, marcheert Links zij aan zij met radicale groeperingen.

Zogenaamd willen zij ‘voor een open en vrije samenleving – solidariteit in plaats van uitsluiting’ zijn, maar wie deze video bekijkt, krijgt de indruk dat de samenleving die zij wensen net zo democratisch is als ooit de DDR. Zoals de leraar zijn leerlingen totalitaire leuzen inhamert, doet denken, om geen verboden vergelijkingen te gebruiken, aan de Revolutionaire Gardes van Mao. Deze toekomst doet mij huiveren! (tekstbron)

De ‘Unteilbar’-sekte spreekt haar geloofsbelijdenis uit. De “dirigent” toont optisch aan, hoe totalitair en autoritair de cult is.

Door: Vera Lengsfeld.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/08/28/ddr-2-0-besonders-gruselig-die-unteilbar-sekte-sagt-ihre-dogmen-auf-video/