Hauptbahnhof Bochum: “Zongebruinde man” verkracht 19-jarige

OP WEG NAAR HAAR WERK…

Door: David Heimer

De dagelijkse verschuivingen – in het bijzonder in het multi-precaire Moordrijn-Vandalië: Een man van “stevig postuur, zichtbaar beginnende buik, zwart, met gel achterover gekamd haar, geitensik en lichtelijk zongebruinde huid https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/11530/4362223” heeft volgens het politiebericht op woensdgmorgn in een parkeergarage direct in de buurt van het Hauptbahnhof Bochum een 19-jarige vrouw bruut verkracht. Naar de huidige stand van het onderzoek was het uit Herne afkomstige slachtoffer om 6.30 u. op weg naar haar werk. Ze stapte vervolgens op de metrostation-halte bij het Archeologie-museum in Herne in de U35. Reeds in de metro was haar de latere dader opgevallen. Na de 15 minuten durende rit verliet ze de metro op het Hauptbahnhof van Bochum. Via de achteruitgang aan de Buddenbergplatz verliet ze zoals altijd het station.

“Naar eigen zeggen greep de man haar na het verlaten van het stationsgebouw bij de pols en dwong haar in de buurt van de bij de parkeergarage gelegen stationshal in een nis”, aldus politiewoordvoerder Volker Schütte. Aldaar verkrachtte ne man de vrouw vervolgens. Doordat zebehoorlijk in shock was geraakt, meldde de vrouw zich pas vroeg in de avond bij de politie en deed aangifte van de verkrachting. “Video’s vanuit de camerabewaking in de metro zowel als in de omgeving van het station worden momenteel geëvalueerd”, verklaarde voorts de politie-woordvoerder, zonder nadere bijzonderheden prijs te geven.

De verkrachter “over wiens nationaliteit het slachtoffer nog niets naders wist te zeggen”, is ongeveer 30 jaar oud, 1 meter 80 groot en heeft een stevig postuur met een zichtbaar beginnende buik. Zijn zwarte, gladde haar is met gel achterover gekamd. Daarnaast draagt hij een zwarte geitensik. Zijn huid is lichtelijk zongebruind. Hij droeg zwarte sportschoenen,en zowel jeans als een t-shirt, dat van boven donkerblauw en van onderen lichtblauw geverfd was. De politie Bochum verzoekt nu hieronder om ter zake doende aanwijzingen.

Ruhr24 bericht https://www.ruhr24.de/bochum/bochum-hauptbahnhof-19-jaehrige-am-hinterausgang-vergewaltigt-256424/ weliswaar over de kenmerken van de dader uit het politiebericht “met gel naar achteren gekamd zwart haar en geitensik”, maar vergeet opzettelijk de lichtelijk zongebruinde huid van de sexuele delinquent, wellicht om geen vooroordelen tegen zonaanbidders aan te wakkeren. In plaats daarvan hecht de Ruhr-postille er des te meer waarde aan, dat de van een geitensik voorziene, dikbuikige man bij zijn perverse seksuele voltrekking “een beschaafde indruk” gemaakt zou hebben op de betrokkene https://www.faz.net/aktuell/feuilleton/opfer-von-vergewaltigung-als-erlebende-bezeichnen-14892468.html.

Schandalig genoeg kopt Ruhr24 ook nog op Internet: “19-jarige aan achteruitgang verkracht”, misschien teneinde zich over de hier-al-langer-hard-werkende “betrokkene”ook nog vrolijk te maken – een zéér eigen opvatting van stompzinnige mannengrappen-humor in de links-groene redactie-kamers …

Het complete staats-falen in Duitsland heeft het onbekommerde leven van alweer een vrouw voor altijd vernietigd, 87 rocent van de Duitse bevolking wil het. Precies zo. Hoe lang nog?

Door: David Heimer.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2019/09/hauptbahnhof-bochum-sonnengebraeunter-vergewaltigt-19-jaehrige/