Burgemeester Müller, waarom ontvangt U een iraanse terrorist?

Door David Berger.

Volgens de Bildzeitung zal op vrijdag 6 september de zittende SPD-burgemeester van Berlijn, Müller, de burgemeester van Teheran ontvangen, die volgens de verklaring van het regime-getrouwe Iraanse persbureau ISNA lid geweest is van de revolutionaire garde IRGC. Een schandalige gang van zaken.

De buitenlandse eenheid vandeze zogenaamde revolutionaire garde genaamd Qouds-Force bedrijft wereldwijd terroristische aanslagen. Vorig jaar januari werden volgens B. Z. van verschillende IRGC-agenten in Duitsland de woningen doorzocht, daar zij juridische instellingen – ook in Berlijn – als doelwitten voor aanslagen onderzocht zouden hebben, waaronder ook kinderopvang-plaatsen.

Wil tot vernietigen jegens Israël.

Beatrix von Storch, lid van de AfD-top, toont zich ontzet: Dit is een politiek schandaal: “Als Müller van de SPD in de persoon van de burgemeester van Teheran een hooggeplaatste vertegenwoordiger van een regime, dat de holocaust verloochent en Israël wil vernietigen, uitnodigt, is dat op zichzelf al een politiek schandaal.”

Dat Müller hun een lid van een iraanse terreurgroep ontvangt, die aanslagen gepland zou hebben op Joodse crèches in Berlijn, toont een nieuwe dimensie aan van het linkse antisemitisme in Duitsland en in het bijzonder in Berlijn: “De SPD gaat hiermee op kiezersjacht bij Moslims en breekt met de Duitse na-oorlogse consensus, dat het bestaansrecht van Israël deel uitmaakt van het Duitse staatsraison.” Aldus von Storch, wie de strijd tegen het opkomende antisemitisme bijzonder na aan het hart ligt.

Gemene zaak maken met arabische dictaturen

De in toenemende mate anti-israëlische koers van de Duitse politiek, hetzij zwart, hetzij rood, laat zich niet langer verloochenen: Dat men in de Algemene Vergadering van de VN samen met arabische dictaturen tegen Israël stemt, is niets nieuws. Nieuw en schrikwekkend is echter, dat het antisemitisme in Duitsland, vaak onder het mom van zogenaamde Israël-kritiek, dramatisch verder toeneemt.”

Dat is goed zichtbaar bij de brandende Israël-vlaggen voor de Brandenburger Tor, maar ook, als “de Merkel-vriendin Grütters (CDU) de Israël-vijandige en antisemitische BDS-beweging tolereert in Duitse culturele instellingen en de SPD-burgemeester Müller een leidinggevende iraanse Jodenhater ontvangt.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/09/05/buergermeister-mueller-warum-empfangen-sie-einen-iranischen-terroristen/