Jeffrey Epstein en NWO?

Dor: Rob Meyer.

Pedo-miljardair Epstein is dood.
Suïcide of vermoord?
Wie zal het zeggen?
De complotdenker?
Of de psychiater die zijn wanhopige actie wel kan begrijpen?
Daar wordt hij per slot van rekening voor betaald…
Door wie? Door Epstein of sommige van zijn klantjes?

Hoe dan ook, dit is precies wat het ‘offer’ van Epstein waard was: dat al zijn andere talloze ‘pedestanders’ uit de wind blijven.
Want de Amerikaanse Rechtbank heeft de zaak Epstein nu formeel afgesloten.
Al zijn andere pedomaatjes kunnen opgelucht ademhalen.
Dat komt hun goed uit.
Of toch geënsceneerd? Vanuit een verbogen constructie?

Wie mij nog steeds van complotdenkend beticht:
die beerput is underground een gigantisch netwerk van miljardairs, hooggeplaatste politici (Clinton, Prins Andrew, Demmink?), corrupte wetenschappers die op loonlijsten staan van voornoemde miljardairs, en ja, ook het Vaticaan met haar eindeloze rij pedo-klazen en een overvolle doofpot.
Deze vormen tezamen wat steeds vaker genoemd wordt NWO, oftewel New World Order, waar overigens oneindig veel over te vinden is, elke dag meer en meer dankzij dappere internetvorsers die hun leven in de waagschaal stellen om de waarheid vanachter de politiek gemanipuleerde gordijnen te halen.
Het feit dat dit soort ‘achter de schermen’ informatie soms al op dezelfde dag weer van Internet verdwijnt, zegt mij en de scherpzinnige burger genoeg.
Hier op Facebook weten we dat wel inmiddels, Mark S.!

Ook gewezen bankbaas Ronald Bernard (YouTube) vertelt over dat kindermisbruik binnen de hoogste top der rijken, waar hij jaren in zat en ternauwernood aan ontsnapte.
En hoe handig dit ‘kinderspel’ is, want eenmaal een keertje in de fout gegaan ben je chantabel tot je dood.
Maar ik zie hoevelen steeds meer vraagtekens zetten bij de verhalen die uit de corrupte duimen van de machthebbers worden gezogen, om het volk in diepe slaap te houden.
Dat verheugt mij zeer en elke keer als iemand een lichtwerpend artikel post op FB dat door soms wel honderden wordt gedeeld, krijg ik een beetje meer hoop dat de beweging van onderaf een feit begint te worden.

Als de schapen zich beginnen te roeren, krijgt de herder het moeilijk.
En dat gaat de goede kant uit.

Rob Meyer. 7 september 2019.