Bijeenkomst van het klimaat-kabinet: AfD begint campagne “Groenen stoppen! – milieu beschermen!”

Door: David Berger*).

Vandaag (20. 9. 19) komt het klimaat-kabinet van de Duitse regering bij elkaar, om onder dedekmantel der redding van het klimaat weer eens bijkomende financiële lasten voor de Duitse burgers er doorheen te krijgen. En de AfD komt met een soort van algemeen te begrijpen tegen-programma.

De CSU wil viegtarieven nog duurder maken, de SPD olie-stook verbieden en de Groenen willen belasting heffen op de lucht om te ademen en als veelvliegerspartij iedereen, die minder verdient als zijzelf, het vliegen verbieden. De CDU draagt van alles bij, van afscheid van de kolen tot CO2-belasting, zolang Merkel maar kanselier mag blijven.

AfD- Bondswoordvoerder Prof. Dr. Jörg Meuthen: Om het duidelijk te stellen: Deze politici hebben het gereedschap niet om de wereld te redden. Maar ze staan elkaar te verdringen om Duitsland te ruïneren: Ze brengen onze welstand in gevaar, onze vrijheid en niet in de laatste plaats ons vaderlands milieu. Daartegen verzetten wij ons: Met hartstocht, verstand en betere argumenten. Want wie van ons vaderland houdt, moet ons milieu beschermen en tegelijkertijd de Groenen stoppen!”

Campagne-film- en site

Daarom heeft de AfD thans haar nieuwe campagne-site voor alternatieve milieu-politiek geopend onder het adres http://www.afd.de/umwelt.

Daar vindt u:- de belangrijkste punten van het AfD- milieuprogramma

– de campagne-film “5 GROENE MILIEUZONDEN”

– de campagne-folders “Mooie groene wereld?”, “Wie thans groene dromen koestert” en “Zal groene politiek de wereld redden?”

– Het campagne-logo “Groenen stoppen – milieu beschermen!”

Bekijkt u de campagne-film “5 GROENE MILIEUZONDEN ook op het You-tube-kanaal van de AfD!

Per jaar 100.0000 vogels en bijna 200.000 vleermuizen gedood door installaties wind-industrie

AfD-milieu-politicus Karsten Hilse, milieu-politiek woordvoerder van de AfD- parlementsfractie en prominent kopstuk op de nieuwe campagne-folders, verklaart hierover:

“Klimaatverandering is een natuurlijk proces sinds honderden miljoenen jaren. Belangrijkste werkzame factoren zijn de zon, de kosmische straling, de aardbaan-parameter en de waterdamp in de admosfeer. Ondanks deze feiten geeft de Duitse regering vele miljarden euro’s uit voor de energie-omwenteling, moeten de Duitsers de hoogste stroomtarieven in heel Europa betalen, worden er bijna 100.000 vogels en bijna 200.000 vleermijzen per jaar gedood door wind-industrie-installaties, levensruimte voor fauna en flora en cultuur-landschappen in onvoorstelbare grootte vernietigd en de voorzienigheidsveiligheid met stroom acuut in gevaar gebracht. De AfD eist, dat de energie-omwenteling, die bovendien zal leiden tot verlies van miljoendenarbeidsplaatsen, onmiddellijk wordt beëindigd en dat er wordt teruggekeerd naar een verstandige energie- en economische politiek.”

Onwetende eigengereidheid

AfD- vice-voorzitter Georg Pazderski beschrijft de klimaat-waanzin en de klimaat-oorlogsberichtgeving in Duitsland als onwetende eigengereidheid: “De desinteresse van de VS in Greta toont aan, dat Duitsland met zijn noodsituatie-paniek zichzelf in toenemende mate isoleert. Dat schaadt ons land en helpt het milieu niet in het minst. Andere Europese staten bereiken hun emissie-doeleinden met de uitbouw van kernenergie, die in de toekomst zonder definitieve opslagplaatsen kan bestaan. Ook Duitsland moet nieuwe, op de toekomst gerichte technologieën ontwikkelen en gebruiken. Wij missen deze doelen, hebben geen echte plaatsvervanger voor de kolen en vernietigen steeds meer natuur door gigantische windparken en brengen honderdduizenden arbeidsplaatsen in gevaar door waanzinnige haatpolitiek m. b. t. auto’s. De AfD verzet zich daarom tegen door PR-gedreven actionisme en tegen het misbruik van opgehitste jonge mensen als demo-massa. Wij staan als burgerlijk-conservatieve kracht voor een milieu-politiek, die niet enkel de klimaat-industrie dient, maar ons vaderland, haar mensen en haar natuur beschermt.” (Origineel bericht: https://philosophia-perennis.com/2019/09/20/treffen-des-klimakabinetts-afd-startet-kampagne-gruene-stoppen-umwelt-schuetzen/)

* * *
*) De Berlijnse filosoof en theoloog David Berger (geb. 1968) was na zijn promotie (Dr. phil.) en habilitatie (Dr. theol.) vele jaren professor in het Vaticaan. Kwam in 2010 uit de kast: Dan verschijnt het tot bestseller wordende boek “De heilige schijn” over zijn werk in het Vaticaan als homoseksuele man.
Hierop twee jaar hoofdredacteur van een homomagazine, ontslag vanwege te openlijke Islamkritiek. Sinds 2016 blogger (philosophia-perennis) en free-lance journalist (o. a. voor Die Zeit, Junge Freiheit, The European). Zijn bibliografie van wetenschappelijke geschriften omvat ca. 1.000 titels.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2019/09/20/treffen-des-klimakabinetts-afd-startet-kampagne-gruene-stoppen-umwelt-schuetzen/