Boekbespreking: De Groenen -tegenstanders van de natie

Door: redactie PI-News.

Zonder twijfel: Geen partij in Duitsland heeft zo veel invloed als de Groenen. Ze regeren niet? Kan zijn. Maar alleen daarom gaat het in een “plurale” samenleving dan ook niet alleen. Het gaat ook altijd om stemmingen, om instellingen van de mensen, om metafoor-politiek”. En dát hebben de Groenen al 30 jaar begrepen als geen enkele andere partij. Met alle desastreuze gevolgen voor ons vaderland.

“De Groenen – Vijanden van de Duitsers in de regeringsbanken” https://antaios.de/detail/index/sArticle/87629 is thans de beslissende handreiking in beslissende tijden. Het Instituut voor Staatspolitiek heeft voor een luttel bedrag een studie op de markt gebracht, die iedereen, die het niet begrepen heeft op de Groenen, zou moeten lezen. Iedereen, hetzij Waarden-Unie, hetzij AfD of partijloze conservatieven, lijdt onder de Groenen. Of nu reeds, of in de toekomst, bijvoorbeeld onder Zwart-Groen.

De studie somt op 50 bladzijden alles op, wat het Groenen-kritische hart maar begeert ten behoeve van het noodzakelijke voorlichtingswerk van onze bevolking. Waar komen de Groenen vandaan? Waar liggen de extreem-linkse en gedeeltelijk pedofielen-vriendelijke roots? welke figuren van toen zijn thans verantwoordelijk? Welke media behoren tot hun partners? Door wie worden ze gefinancierd? Welke rol speelt de “ecologie” als deuropener voor hun links-radicale agenda? Wat steekt er achter “Fridays for Future” en de nieuwe klimaat-waanzin?

Wie dit essay leest, krijgt antwoorden op deze en veel andere vragen. Het niveau van de tekst ligt hoog, maar desondanks is de taal toegankelijk.
Overzichelijke uiteenzettingen en een minutieuze opbouw helpen de lezer ook naar de lectuur, als hij gauw iets moet vinden, of zich wil of moet informeren over een speciaal onderwerp.

Een ding is duidelijk: Wie Duitsland wil behouden als nationale staat, moet het succes van de Groenen zien te keren.Dat betekent tevens, dat de stemmingen onder het volk moeten worden herkend, geanalyseerd, en dat er moet worden getracht, ze te keren. Want de “Metafoorpolitiek gaat vooraf aan de “Realiteits-politiek”.

Groen overwint in de politiek, omdat Groen in de samenleving reeds gedeeltelijk overwonnen hééft! Dat moet men begrijpen. Dat benadrukt nu deze studie. De auteurs blijven niet stilstaan bij de verwoestende en gedetailleerde inventarisatie. Nee. Ze tonen ook, waar bij de Groenen de zwakke plekken liggen en waarop men ze zou kunnen en moeten pakken!

“De Groenen – Vijanden van de Duitsers in de regeringsbanken” https://antaios.de/detail/index/sArticle/87629 . Het is aan onsallen, om door voorlichtingswerk en vastberaden oppositie aan deze nachtmerrie voor Duitsland een einde te maken.

Bestel-informatie:

Institut für Staatspolitik: “Die Grünen – Deutscherfeinde auf der Rgierungsbank”
– hier bestellen: https://antaios.de/detail/index/sArticle/87629

Door: Redactie PI-News.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2019/10/die-gruenen-gegner-der-nation/