Links-groene hel Berlijn: Wie afwijkt, wordt openlijk opgejaagd en afgemaakt

Door: David Berger.

De ‘taz’-journaliste Steffi Unsleber heeft iets gedaan, wat helemaal niet kán. Tenminste niet daar, waar de links-groene ideologie macht heeft gekregen: in R(ood) R(ood)G(roen) Berlijn. Ze heeft het zich veroorloofd, openlijk te spreken over haar teleurstelling over de mede door gaar gekozen Berlijnse regering. Nu wordt ze als een afvallige opgejaagd en in het openbaar terechtgesteld.

Unsleber sprak “schaamteloos” en een beetje naief openlijk over het feit, dat het Berlijnse huurplafond niet voor belangen-compensatie zorgt, maar de verhuurders bestraft – voor de slechte Berlijnse woningenpolitiek van de laatste 15 jaar. Dat ze hiermee alleen maar feiten had benoemd https://www.wiwo.de/politik/deutschland/balzli-direkt-deutschland-deckelt-sich-zu-tode/25146128.html, interesseert in de wereld van de door politiek-geïnteresseerde groeperingen betaalde feiten-onderzoekers en van de ideologische burgeroorlog uiteraard niemand.

Absolute No go: Kritiek op de machthebbers

Dergelijke blasfemie tegenover de machthebbers valt in het links-groene paradijs, waar men gewend is, met gelijke tred te marcheren, natuurlijk niet in de smaak.

En aldus werd de shitstorm op Twitter tegen de journaliste zó hevig, dat ze haar account aldaar stante pede moest sluiten. Dat is in de regel de eerste drempel naar een hetze-jacht, waarbij het in Berlijn niet uit te sluiten valt, dat uiteindelijk zelfs Justitie zich ermee bemoeit – niet ten gunste van het slachtoffer, maar om het werk van de dader te voltooien https://www.welt.de/politik/deutschland/plus201520540/Unertraegliche-Aeusserung-Anleitung-zum-Schwulenhass.html.

Bewust in gevaar brengen van het bestaan van andersdenkenden

De bekende blogger Don Alphonso heeft het bebeuren op Twitter https://twitter.com/_donalphonso zeer treffend gekarakteriseerd:

“Het collectieve wegpesten van #SteffiUnsleber bij Twitter toont aan, hoe liberaal en tolerant de linkse mainstream in Berlijn in verkelijkheid is: Totaal niet, en te allen tijde bereid, om collectief met het bewust in gevaar brengen van het bestaan ervoor te zorgen, dat anderen hun bek houden en zich aanpassen.

De niet-bereidheid van haar collega’s bij de taz, om het moddergooien een halt toe te roepen en hun collega te beschermen is nog veel erger, dan de reactie bij die Zeit, om de aanvallen op Mariam Lau te dulden. Berlijnse journalisten met de ruggengraad van zachtgekookte eieren.

En het werkt. Onder hen zijn er ettelijke, die gekócht hebben. Met een erfenis. Met hulp van de ouders. Met bouwspaarplannen. Met hypotheek op de eigen woning, teneinde eentweede te kopen. Zij zijn allemaal stil en passen zich aan. Zij zijn bang om zelf aan de kaak te worden gesteld en te worden geÏsoleerd.
Hieronder bevinden zich tallozen, die ik niet echt mag, maar als iemand bijvoorbeeld na een bankroet en tijdens een zware ziekte er nog in slaagt, genoeg geld te verdienen om voor zichzelf en zijn gezin een huis te kopen, dan is dat eerder een succesverhaal en geen schande.

Ze haten niet alleen verhuurders, maar iedereen, die hun ellende niet deelt

Maar deze mensen zijn met hun ‘Street Credibility afhankelijk van tig anderen, die naar Berlijn kwamen,om zich niet met kleinburgerlijk gedoe als het kopen van woningen bezig te hoeven houden. Die haten niet alleen verhuurders, maar iedereen, die hun ellende niet deelt, en slimmer en meer spaarzaam geweest is.

Deze mensen zijn een reden, waarom in Berlijn zich zovelen in hun recht voelen staan, om de de strijd tegende “rijken” met stenen en brandstichting te voeren. Ze offeren zonder te aarzelen één der hunnen op het altaar van de bezitters-vijandige ideologie. Hier is voor medelijden met anderen absoluut geen plaats.

Het is een bewuste tweespalt in de maatschappij met het doel van een ongeremde klassenstrijd, en de nodige geslotenheid en hardheid worden tevens bereikt met het openlijke afslachten van interne afwijkers.Dit hebben ze gisteren gedaan. omdat het lot van het individu ze koud laat.

Met de verkiezingszege van de Groenen/Linksen zal dit de komende 7 jaar in Berlijn niet veranderen, want de wegpesterij van gisteren zal morgen bij hen op de kantoren, in de NGO’s en bij de (schatplichtige) media zitten. Dat zal voor alle afwijkenden in Berlijn slecht aflopen” – tot zover Don Alphonso.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/10/24/linksgruene-hoelle-berlin-abweichler-werden-oeffentlich-gejagt-und-massakriert/