“Ik zou sterven voor mijn geloof”- Pax Europa in Offenbach provoceert Moslims

Door: Inge Steinmetz

Op uitnodiging van PAX Europa kwam vandaag Michael Stürzenberger naar Offenbach. Eén ding moet hem worden nagegeven: Dapper is hij en hij heeft verstand van de Koran en de Islam . Wat dat betreft krijgt niemand hem snel ergens tussen. Of hij metterdaad met zijn optredens iets bereikt, of dat de fronten aan beide kanten zich alleen maar bevestigd voelen, daarover wil ik niet oordelen!

Al meteen aan het begin van de manifestatie kwam het tot een handtastelijk incident dat NIET afkomstig was van Stürzenberger of van zijn medestrijders. Mensen willen totaal niet begrijpen, dat het niet gaat om een andere religie, maar om de verkwanseling van oze grondwet, om waarden, die hier met moeite bevochten zijn, om onze veiligheid! De aanwezige Moslims graven aldus in het verleden van de Christenen, de Duitsers, halen de kruistochten, de Nazitijd erbij!

Het Westen, dat zijn wapens exporteert naar islamitische Godsstaten

De uitroep van een jonge vrouw met hoofddoek “Ik zou sterven voor mijn geloof” joeg me de boom in. Zal zij, wanneer men haar dwingt om haar geloof af te leggen ( wat hier in Duitsland waarschijnlijk nauwelijks het geval zal zijn) sterven voor haar geloof, of wordt hier bedoeld, dat zij zichzelf voor haar geloof tevens in de lucht zou laten springen en mensen van het andere geloof in de dood zal meeslepen??? Helaas werd deze vraag niet gesteld!!! Dezelfde vrouw stelde vervolgens aan de kaak, dat WIJ de oorlog in HUN landen zouden ontketenen, de wapens voor de oorlog zouden leveren en dat ZIJ niet zouden weten, waarheen te vluchten.

Wie de wapens heeft besteld en WIE de wapens inzet, dat interesseert de jonge vrouw niet!! De slechten zijn de leveranciers (waarbij ik vele landen dan ook niet van wapens zou voorzien!). Op mijn vraag, hoezo ze in juist DEZE landen terechtkomen, die hen de wapens leveren en hun leefgebieden zo onveilig maken, dat men er niet meer kan wonen, werd ik door haar allereerst uitgescholden voor Nazi en vervolgens bespuugd!

POC’s roepen “Nazi’s raus”

Hierbij is interessant, dat ook heel jonge, zeer donkergetinte mannen (Waarschijnlijk vers vanuit Afrika komend!) zich aansluiten bij het “Nazi’s raus”-roepen. Zo veel Duits leren ze kennelijk in korte tijd! Had ik een microfoon gehad, dan zou ik ze graag hebben gevraagd, wie eigenlijk hun verblijf hier in Duitsland financiert. Waarschijnlijk de zogenaamde “Nazi’s”, die deze jonge mannen graag ouden verbannen! Bovendien had ik ze graag gevraagd, WIE hen hier in Duitsland dan wel werk zal aanbieden, als zij de mensen beledigen met hun Nazi-parolen. WELKE werkgever zal een migrant zijn bedrijf binnenhalen, die hem met de Nazi-knuppel monddood maakt?

Ikzelf heb twee islamitische vrouwen in mijn familie, beiden Turks. Alletwee kwamen ze hierheen om te studeren, moesten – om aanspraak te maken op een onbelast visum – zowel genoeg financiële middelen als een medisch certificaat als een bewijs van goed gedrag van de politie overleggen en – na de studie, om hier te mogen wonen en een Blue Card te verkrijgen – een salaris ter hoogte van 46.000 Euro kunnen tonen. Mensen zoals zij werd het niet gemakkelijk gemaakt, maar voor hen was het heel vanzelfsprekend, dat ze deze bewijzen leverden.

De open genzen zorgen op elk gebied voor dubbele standaards

En deze mensen moeten vervolgens beleven, hoe in 2015 de grenzen voor iedereen worden geopend, die alleen maar het woord ‘asiel’kan uitspreken of schrijven. Geen pas, geen visum, geen medische bevestiging of zelfs maar een verklaring van goed gedrag van de politie waren en zijn sindsdien nodig en een kostenloze volledige verzorging inclusief zakgeld komt er nog bovenop!

Provocerend kan aldus worden gevraagd: “WIE is er tegenwoordig nog zo onnozel om LEGAAL naar Cuitsland te komen, als hij als ILLEGAAL de rode loper uitgerold krijgt en ook nog “Nazi’s raus” mag roepen?”

Door: Inge Steinmetz.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/10/27/ich-wuerde-fuer-meinen-glauben-sterben-pax-europa-in-offenbach-provoziert-muslime/