Josef Schuster en Joden-vijandige Joden

Door: Dr. Hans Penner*)

Open brief aan de Heer Dr. Josef Schuster, voorzitter van de Centrale Raad voor de Joden in Duitsland

Zeer geachte Dr. Schuster,

Uw stellingname m. b. t. de verkiezingen in Thüringen is Joden-vijandig. Deze conclusie kan zonder meer worden onderbouwd.

Mijn brief van 25.03.2019 heeft U niet beantwoord:
“Het parlement heeft op donderdag 14 maart 2019, bij hoofdelijke stemming een voorstel van de fractie der FDP voor een sterkere ondersteuning van Israël bij stemmingen in het kader van de Verenigde Naties (VN) (19/7560) afgewezen met 408 stemmen tegen 155 stemmen en 65 onthoudingen” https://www.bundestag.de/dokumente/textarchiv/2019/kw11-de-deutschlands-abstimmungsverhalten-un-595180).

De AfD heeft vóór Israël gestemd en hiermee bewezen, dat ze geen Nationaal-Socialistische partij is. Zie hiertoe de stellingname van de AfD van Dr. Friesen https://www.bundestag.de/mediathek?videoid=7335369#url=L21lZGlhdGhla292ZXJsYXk/dmlkZW9pZD03MzM1MzY5JnZpZGVvaWQ9NzMzNTM2OQ==&mod=mediathek.

Dr. Friesen (AfD) heeft in zijn toespraak voor het parlement ondubbelzinnig partij gekozen voor Israël. Het is een ernstige miskleun, de Islam-kritische AfD als Nationaal-Socialistisch aan te merken. De Islam heeft met de NSDAP samengewerkt aan de Jodenvervolging. Er waren twee islamitische divisies binnen de Waffen-SS. Hitler heeft zich over de Islam zeer welwillend uitgelaten. In Duidelijke tegenstelling tot de AfD neemt Mw. Dr. Merkel een Joden-vijandige positie in. Ze wijst de erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël af. Ook de eerbetuiging aan een meervoudige Joden-moordenaar door de kranslegging van de Bondspresident moet als Joden-vijandig worden aangemerkt.

“De kanselier en haar regeringsleden wijzen niet alleen de Joodse Staat af, maar ondersteunen samen met de islamitische dictaturen ook alle resoluties in de VN tegen de Joodse Staat, die ze wensen te verdelen, aangezien ze Judea en Samaria (“Westbank”), dus het kernland van Israël en zijn 3000-jarige hoofdstad willen overgeven aan de arabische “Palestijnen”. De ondersteuning van de terroristen in Gaza en in de gebieden van de PA (“palestijns”autonomie-gebied) met Duits belastinggeld dat in de drievoudige miljoenen loopt (zonder parlementair besluit!) is tegen ISRAËL gericht en op zichzelf al een grote ergernis. Dat de Bondsregering nu ook nog de intussen teruggedraaide Amerikaanse gelden voor deze gebieden heeft overgenomen, onderstreept het hiervoor opgemerkte, dat niet anders als antisemitisch kan worden bestempeld.”
(H. N.)

De AfD verzet zich ertegen, dat Mw. Dr. Merkel door haar legitimeren van de tegen-grondwettelijke Islam en door haar catastrofale immigratie-politiek de weg vrij maakt voor een islamitisch Duitsland.

Niet de AfD, maar U bent democratie-vijandig, omdat U de foute hetze tegen de AfD ondersteunt. Deze brief kan worden verspreid.
Met bezorgde groeten
Hans Penner

*) Dipl.-Chem. Dr. rer. nat. Hans Penner,76351 Linkenheim-Hochstetten, mailto:h.penner@fihp.eu

Door: Dr. Hans Penner.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2019/10/28/josef-schuster-und-judenfeindliche-juden/