Belit Onay: Hoe dicht staat de nieuwe burgemeester van Hannover bij islamistische terreur-groeperingen?

Door: David Berger.

Belit Onay heet de nieuwe burgemeester van Hannover https://philosophia-perennis.com/2019/11/11/hannover-belit-onay-wird-erster-muslimischer-oberbuergermeister-einer-deutschen-grossstadt/. Alle mainstream media jubelen thans: Migratie-achtergrond, ‘groen’ en zogezegd liberaal Moslim. Reden tot juichen zou er echter ook wel eens kunnen zijn bij de Grijze Wolven, de Israëlhaters, de Milli-Görüs-moskeeën. Want zij hebben de laatste jaren steeds weer Onay fefêteerd als één van de “hunnen”. Hoe liberaal is Onay in werkelijkheid?

Op de twijfelachtige contacten van Onay in het islamitische kamp wees reeds gisteren een tweet van Chakelin Chatschadorian:

ATIB uitgenodigd in het parlement: Organisatie staat dichtbij de Grijze Wolven

De homepage van ATIB berichtte trots, dat ze door Belit Onay in het Nedersaksische parlement was uitgenodigd. Een nauwelijks van islamofobie of van rechts-extremisme verdachte site hierover:

“De ATIB is volgens de Hessische en Beierse BVD een verbond, dat dichtbij de ideologie van de rechts-extreme, racistische “Grijze Wolven”- beweging staat.”

Interessant is echter ook, dat de Felastini-nieuwsberichten een andere samenkomst vieren, die kort na een reis van Onay in de Palestijnse gebieden heeft plaatsgevonden:

Bij Felastini.com gaat het om een nieuwsberichten-site, die klaarblijkelijk wordt gemaakt in Berlijn (volgens Impressum) en de Palestijnse martelaren onder de “zionistische bezetting” bejubelt. Maar de site komt ook met teksten als deze:

“Met het sponsoren van de Israëlische Voetbalvereniging (IFA) staat Puma de aanhoudende ethnische zuivering van Palestijnen m/v toe.

Israël gebruikt de sport, om zijn misdaden te verdonkeremanen en de status van illegale vestigingen te normaliseren. Als internationale hoofdsponsor van de IFA stelt Puma zijn label ter beschikking, teneinde de israëlische mensenrechtenschendingen, ook tegen Palestijnse voetballers m/v te verdoezelen en te versluieren.”

Mogelijkheid voor Turkse nationalisten om bij de “Grijze Wolven” te blijven

Er is niets over bekend, dat Onay zich ooit van deze groepering en haar van haat vervulde fakenews zou hebben gedistantieerd. Dat hij zichzelf bestempelt als liberale moslim zou nauwelijks van toepassing zijn op de mensen door wie hij zich laat bejubelen. Hooguit kan rekening worden gehouden met wat ufuq.de schrijft over de ATIB: “De ATIB concentreert zich op de organisatie van Godshuizen en en stelt zich qua optreden gematigd op. Juist daardoor biedt ze echter juist voor Turkse Nationalisten, voor wie de MHP te “radicaal” is, een mogelijkheid, verder in het milieu der “Grijze Wolven” te verblijven.” (http://solidob.blogsport.de/2016/11/06/unsere-kritik-an-belit-onay-buendnis-90die-gruenen/)

Dat zijn allemaal bedenkelijke feiten Die tot dusverre over Onay niet of nauwelijks bekend zijn. Des te belangrijker is het, dat hij zo vroegtijdig mogelijk open en eerlijk zegt, aan welke kant hij precies staat!

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/11/11/belit-onay-wie-nahe-steht-der-neue-ob-hannovers-islamistischen-terrorgruppen/