Interview met scholier ontmaskert en blameert de FFF- beweging

Door: Eugen Prinz.

“OMDAT DE LERAREN DAAR PERSÉ NAARTOE WILDEN; JE MOCHT IMMERS NIET THUIS BLIJVEN”

Sinds zaterdag is er op YouTube een video te zien, waarbij vergeleken elke comedy-aflevering op TV een rouwdienst lijkt.

Wie ook maar over een sprankje humor beschikt, zal zich kapot lachen over wat de 14-jarige Berlijnse scholier Florian F., die, zoals zoveel van zijn leeftijdsgenoten door middel van sociale druk tot deelname aan een Friday For Future- demonstratie werd bewogen, van de manifestatie denkt.

Dat laten ze op de televisie niet zien!

Nee, dat brengen ze niet op de televisie, hoewel de opvattingen van de jongeman wel eens representatief zouden kunnen zijn woor de meerderheid van hen, die in zo’n demo meelopen.

De beweegredenen voor de deelname, opgelepeld met een trouwhartig glimlachje: “Het is nog altijd beter dan les – en omdat onze leraren van die eco-freaks zijn.”

Deze motieven, aldus de scholier, gaan ook op voor de anderen, die hebben meegelopen: Slechts “drie tot vijf lui” in zijn klas geloven er in. Zodoende was het voor de demonstranten ook geen moreel probleem, plastic-afval op de grond te gooien en met de dieselbus naar de demo en weer terug te rijden. Hoeveel CO2 er in de lucht zit? “Geen idee, maar ik kan het eens googlen…” Zijn eigen schatting: 50 – 60%. “…en onze leraren zeggen beslist 95%”.

Exclusief op PI-News: De reactie van Greta Tonij…. eh, Thunberg op de video. (“How dare you!!!”)

Dat zijn slechts enkele highlights van dit kostelijke intervieuw, dat de FFF- beweging ontmaskert als datgene, wat ze is: Een instrumentalisering van onschuldige jonge mensen door fanatieke, Links-groene eco-ideologen.

Door: Eugen Prinz.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2019/11/interview-mit-einem-schueler-entlarvt-und-blamiert-die-fff-bewegung/