Proces in Görlitz: Mohamed A. zou de ex-vriend van zijn huidige partner hebben verkracht

Door: David Berger.

Uit jaloezie zou een 33-jarige Tunesiër de ex-vriend van zijn huidige vrouw, de 35-jarige Pakistani Saif U., geholpen door twee andereArabieren in Görlitz bruut hebben verkracht.

“Mohamed sloot de deur van binnen af. Vervolgens kwamen er twee andere Arabieren bij, sloegen en schopten me, drukten me tegen de grond.” Vervolgens werd de 35-jarige Pakistaan Saif U. uitgekleed en verkracht. Zo vertelde Saif het gisteren in tranen voor de rechtbank in Dresden.

Slager Mohamed is afkomstig uit Tunesië

En Justitie lijkt ervan overtuigd te zijn, dat deze schildering accuraat is. Ook, terwijl de thans voor de rechtbank staande, uit Tunesië afkomstige dader Mohamed A. (33, slager van beroep) de daad onverkort bestrijdt.

Mohamed A. was reeds in de zomer veroordeeld tot 3 jaar en 9 maanden gevangenis, omdat hij de kok Saif U. In Görlitz had verkracht. De reden: Het slachtoffer was vroeger eens samen geweest met A.’s huidige echtgenote Anita (28). Mohamed A. was bezeten van de gedachte, dat Saif U wederom contact opgenomen zou hebben met Anita, om haar van hem af te pakken.

Vanwege vormfouten was het vonnis door het Duitse Gerechtshof opgeheven, thans vindt het proces opnieuw plaats.

Wat hebben de “Fck AfD”-T-Shirt-dragers met de verkrachtende Arabieren te maken?

Het verkrachen van mannen komt veel vaker voor dan algemeen wordt aangenomen. En ze hebben even zwaarwegende gevolgen, in het bijzonder als de mannen een migratie-achtergrond hebben, waarin het passieve anale verkeer (“hem behandelen als een vrouw”) voor een man als vernederend geldt:

“Een vooroordeel, dat mannen, die worden verkracht, minder getraumatiseerd zouden zijn dan vrouwen, zit er absoluut naast, integendeel juist. Studies tonen aan, dat de werking op lange termijn van een verkrachting, of het slachtoffer nu man of vrouw is, meestal voor het leven zwaarwegende gevolgen heeft. Daarnaast zijn mannen ten prooi aan een grotere sociale stigmatisering, wat bij de mannelijke slachtoffers van verkrachting tot nog grotere psychische schade leidt.” (Aldus Wikipedia https://de.wikipedia.org/wiki/Vergewaltigung_von_Jungen_und_M%C3%A4nnern).

Verkrachting van mannen door mannen wordt dan ook opgevat als wraakactie of eenvoudigweg als gewelddadige dominante aanstellerij. Het intussen in Duitsland wijd verbreide parool “Fck xxx (Nazis, AfD enz.)” blijft verder in dit anarchistische, vrouwvijandige paradigma besloten.

Door: David Berger.
Vertalng: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/11/30/prozess-in-goerlitz-mohamed-a-soll-den-ex-freund-seiner-heutigen-partnerin-vergewaltigt-haben/