Vakbonden en terreurgroeperingen van de Antifa paaien de Islam in Stuttgart

Door: Michael Stecher.

Heilige koe zonder vlekken: Islamsatire blijft verder taboe

Antifa-knokploegen in plaats van gerechtigheid: Ontslagene verliest zaak voor Arbeids-rechtbank Stuttgart

(Het video-bericht hierover: https://youtu.be/uTSi6bz150w)

De Islam is ook verder de heilige koe van de linkse goedmenschen en de groene volksvertegenwoordigers. Elke zweem van kritiek, maar ook van de humoristische spot op zichzelf wordt met de uiterste bruutheid en met gebruik van wapens in de kiem gesmoord, zoals de aanslag op het franse satirische magazine “Charlie Hebdo” van 7 januari 2015 heeft bewezen, waarbij twaalf mensen door de hand van Moslims om het leven kwamen.

Met het vonnis van de Stuttgartse Arbeidsrechtbank van Donderdag 5 december 2019 werd de onaantastbaarheid van de zelfbenoemde “Religie van de Vrede” eens te meer gecementeerd.

Wat was er precies voorgevallen? Vorig jaar zomer stuurde een 46-jarige duitse medewerker van Daimler Benz AG een islamitische collega in een weken durende persoonlijke WhatsApp-dialoog diverse Smartphone-plaatjes, die volgens hem een mengeling van satire en islamkritiek vormden. De genoemde medewerker werd laaiend, wees alle racistische aantijgingen (racisme dekt de gelovige Moslims niet, daar de Umma uit vele verschillende volksgroepen bestaat) terug, omdat die volgens zijn verklaring door islamitische ontvangers werden opgeëist, ging bij de rechtbank in beroep tegen zijn ontslag – en verloor. De bedrijfs-interne onderzoeksgroep kwam als bewijs met 3 afbeeldigen, waarop te zien is dat de volledige dialoog niet openbaar werd gemaakt.

Terwijl de gebruskeerde Moslim ongegeneerd-hoog van de toren mocht blazen, werd door de staatsdienaren eens te meer het voorbeeld gesteld, hoe men om heeft te gaan met mensen, voor wie de moskeeën en de Koran geen culturele verrijking is. Voornoemde man in deze B-ploeg schitterde door afwezigheid, en de inlichtingen aan de leidinggevenden werden genegeerd:

Hoewel in een zogeheten MEE-groep de waarneming van de delen volgens Daimler- vertegenwoordigers niet werden beoordeeld op het aantal stuks, werd later toch geconstateerd, dat de A-groep naar verhouding meer delen voltooide en om deze reden kwam het tot het gesprek, waarin wederom werd besproken, waarom het aantal stuks geringer was – de Moslim-collega was immers zelden of nooit op de werkplek aanwezig. Deze verklaring vertoornde de Moslim, en zijn tirades eindigden met het ontslag van deze medewerker.

De Daimler Benz Werkgroep steunde het vonnis van Justitie en stond daarin niet alleen: Buiten voor het Gerechtsgebouw hadden ettelijke Antifa-knokkers zich verzameld, die volgens de media-berichten niet alleen maar handtastelijk werden: Naast twee verwonde politie-agenten werden belangstellenden door geduw verhinderd, het gebouw te betreden. Eieren en kastanjes vlogen door de lucht, anti-Nazi- spandoeken werden gehesen en er werd met rode vlaggen gezwaaid. De DGB, Daimler, De Südwestmetall en de SPD toonden zich op de gebruikelijke manier solidair met de Moslim. Jens Heidrich van het links-extremistische Lilo Herrmann-Ventrum in Stuttgart, zowel als Alfred Denzinger, de chef van het neo-communistisch ophitsings-platform “Beobachternew” werden in de loop van het proces eveneens waargenomen.

Zeer interessant is ook de uitspraak over de “veilige Escorte” van de vakbondsfuctionaris, die de invloed van de vakbonden op de terreurgroep Antifa duidelijk dekt en deze duidelijk erkent als haar knokploeg.

https://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.urteil-in-stuttgart-rauswurf-von-daimler-arbeiter-wegen-rassismus-vorwurfs-rechtens.e67816b3-6465-4285-aec3-7f856f7a8946.html

https://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.rassismus-prozess-gegen-daimler-arbeiter-rangeleien-zwischen-polizei-und-demonstranten-in-stuttgart.39be9b61-b766-4783-8f11-662cad00d2b8.html

Klik hier voor de film van Zentrum Automobiel: https://youtu.be/kylYs6l2ZOk

Door: Michael Stecher.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2019/12/07/gewerkschaften-und-terrorgruppen-der-antifa-hofieren-den-islam-in-stuttgart/#more-26378