Nieuwe TV-documentaire Junge Freiheit: “Mythe klimaatcatastrofe”

Door: David Berger

MYTHE KLIMAATCATASTROFE is het eerste deel van de nieuwe grote documentaire-serie JF-TV MEDIAMYTHES. Zoals ook op ander thema-gebied worden linkse en groene zienswijzen door middel van consequent herhalen tot zogeheten waarheden verheven, andere zienswijzen tot vijand gemaakt met bestrijdingsbegrippen als “populisme”.

Maar is de dieselmotor werkelijk een gevaar voor onze gezondheid? Staat de Aarde metterdaad voor een klimaatcatastrofe? En wijst de Duitse energie-omslag werkelijk de weg naar de energie-politieke toekomst?

Wij werpen een nauwkeuriger blik op dit onderwerp, dat sinds Greta Thunberg en”Fridays for Future” de politieke debatten bepaalt: de klimaatverandering. Wij ontmoeten enkele wetenschappers, die het nog aandurven om hun goed onderbouwde scepsis tegenover de versinpelde voorstelling van dit onderwerp in vooraanstaande media openlijk naar buiten te brengen – en hiervoor worden belasterd als “klimaatleugenaars”.

Wij duiken in de lange en verwarde klimaatgeschiedenis van onze planeet, analyseren, wat het op zichzelf te maken heeft met de recente opwarming, of zij werkelijk zo buitengewoon is en of de antropogene CO2 -uitstoot alléén daarvan de oorzaak kan zijn.

MYTHE KLIMAATCATASTROFE is verkrijgbaar als DVD bij de boeken-service van JF https://jf-buchdienst.de/Filme/DVD-MythosKlimakatastrophe.html.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/12/14/neue-jf-tv-doku-mythos-klimakatastrophe/