Keulen: “Mannen” breken oogholte van 61-jarige voetganger

BRUTE AANVAL OP ECHTPAAR

Door: Johannes Daniels.

Conform het “masterplan ter integratie” https://www.welt.de/politik/deutschland/article146582999/Das-ist-der-Masterplan-zur-Integration-der-Fluechtlinge.html (van de overgebleven rest van de Duitse bevolking?) moet over onze samenleving dagelijks opnieuw worden onderhandeld, in het bijzonder in het kalifaat Noordrijn-Westfalen: In het precaire stadsdeel Poll in het zuid-oosten van Keulen viel een groep mannen zomaar een 61-jarige voetganger en zijn 62-jarige echtgnote aan, terwijl zij op weg waren naar huis. De man liep bij het gewelds-exces een ernstige fractuur aan zijn oogholte, zware kneuzingen en een hersenschudding op.

Dit zoveelste ‘incident” vond reeds plaats op zaterdag 7 december, zoals de Keulse politie pas deze zondag https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/12415/4469363, negen dagen na de levensgevaarlijke aanval, “uit onderzoek-tactische overwegingen https://rp-online.de/nrw/staedte/koeln/koeln-unbekannte-greifen-seniorenpaar-an-mann-schwer-verletzt_aid-47827205” mededeelde. Een dag eerder werd evenwel de Augsburgse brandweerman Roland S. volgens hetzelfde patroon door een indringersgroep lastiggevallen en vermoord – dat zou dan toch te veel geweest zijn voor het “subjectieve veiligheidsgevoel” van de hier-langer-wonenden, zo tijdens de Duitse Advent 2019 … Dan maar liever mondjesmaat news-framing.

Het echtpaar was tegen 23.30 u. op weg naar huis. Op de Siegburger Strasse kwamen de twee “vier mannen” tegen. Eén van de mannen viel het echtpaar lastig in een tot nu toe onbekende taal en schold de man uit.

“Het echtpaar reageerde niet en liep door”, aldus een NRW- politie-woordvoerder. Plotseling sloeg een andere man de 61-jarige bruut tegen het hoofd. Toen hij op de grond lag, heeft de aanvaller vervolgens ook nog – zoals bij deze “incidenten” gebruikelijk – op hem ingetrapt!

De politie is nu op zoek naar getuigen en aanwijzingen en heeft een even korte als nauwkeurige beschrijving van de daders te bieden: “De mannen moeten tussen de 20 en 30 jaar oud geweest zijn https://rp-online.de/nrw/staedte/koeln/koeln-unbekannte-greifen-seniorenpaar-an-mann-schwer-verletzt_aid-47827205”.

Getuigen worden verzocht, zich aan de hand van de persoonsbeschrijving telefonisch onder nr. 0221 229-0 of per E-mail aan poststelle.koeln@polizei.nrw.de te wenden tot de rechercheurs van het Kriminalkommissariat.

Door: Johannes Daniels.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2019/12/koeln-maenner-brechen-61-jaehrigem-spaziergaenger-die-augenhoehle/