Berlijn: Lesbisch paartje door “mannen” beledigd en bruut aangevallen

Door: David Berger.

In de nacht van afgelopen vrijdag op afgelopen Zaterdag werden in het Berlijnse district Alt-hohenschönhausen twee vrouwen beledigd en fysiek aangevallen. Geen geval op zichzelf: Het aantal van dergelijke aanvallen neemt in de multi-culti-stad Berlijn steeds meer toe, een zinvolle preventie wordt nagenoeg onmogelijk gemaakt.

Voor zover het onderzoek momenteel laat zien hielden de twee jonge vrouwen zich tegen 3.45 u. op aan de tramhalte Hohenschönhausener Strasse/Weissenseer weg en kusten elkaar. Een onbekende, die in gezelschap van twee andere manen verkeerde, zou daarop het paar vervolgens hebben beledigd.

Tegen de grond gesmakt en in het gezicht geschopt

De vrouwen van 18 en 19 jaar oud stapten vervolgens in een tram van lijn M6 richting Riesaer Strasse. De drie mannen stapten eveneens in. Degene, die tevens zou hebben beledigd, zou de 19-jarige daarop tegen de grond hebben gesmakt en haar, toen ze op de grond lag, meerdere keren in het gezicht geschopt hebben. In aansluiting hierop zou hij vervolgens ook de jongere vrouw meerdere keren in het gezicht geslagen hebben.

Bij de halte Konrad-Wolf-Strasse/Altenhofer Strasse stapte de onbekende met zijn twee begeleiders uit en allen verwijderden zich in de richting Landsberger Allee. De twee vrouuwen waren gewond en wilden zichzelf onder doktersbehandeling stellen. De verdere onderzoeken betreffende de tot nu toe onbekende man duren voort.

Geen woord over de groep daders

Geen geval op zichzelf: In het nu op zijn einde lopende jaar werden reeds duidelijk meer aanvallen tegen homoseksuele mannen, transseksuelen en lesbische vrouwen in Berlijn geregistreerd. Over de groepen daders is er zo goed als nooit sprake van nauwkeuriger beschrijvingen, zodat ook preventieve maatregelen niet echt werken. Het aantal belagingen van dit soort zal – volgens specialisten – ook de komende jaren met sprongen verder toenemen.

**

Wilt U verder ook onopgesmukt en onafhankelijk van dergelijke voorvallen kennis nemen? Dan zou U ook dit artikel moeten lezen:

Wird DER SPIEGEL den alternativen Blog „Philosophia Perennis“ zum Schweigen“ bringen?

(Vert.: Nederlandse versie op Theresa’s Visie:
https://theresasvisie.com/2019/12/19/zal-der-spiegel-het-alternatieve-blog-philosophia-perennis-het-zwijgen-opleggen/)

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/12/23/berlin-lesbisches-paerchen-durch-maenner-beleidigt-und-brutal-angegriffen/