20:15 u. Live: “Eindtijdreporter McM” in gesprek met Michael Stürzenberger

ONDERWERPEN: ISLAM, CHRISTENDOM, ISRAEL, LINKSEN, ANTIFA, TERREUR EN AFD

Door: Redactie PI

De “Eindtijdreporter McM” publiceert al sinds tien jaar video’s op Youtube, heeft 83.600 abonnenmenten en is daarmee het christelijke Youtube-kanaal in Duitsland met de meeste abonnees. Zijn hoofdonderwerp is Jezus en de Bijbel, maar hij houdt zich ook bezig met politieke onderwerpen en stemt op de AfD.

Tegen de Islam bv., heeft Markus, zoals de ‘Eindtijdreporter’ heet, ook al vele video’s geroduceerd. “McM” betekent overigens “Met christelijke Missie”. Hij behoort niet tot een overtuiging of religie, maar ziet zichzelf eenvoudigweg slechts als christen, omdat God volgens de Bijbel noch een religie heeft, noch er één nodig heeft. Hij zet zich vanuit zijn christelijke overtuiging tevens intensief in voor Israël. Vandaar, dathij vaak wordt uitgemaakt voor Zionist, die door de Mossd zo worden gefinancierd. Dergelijke veronderstellingen zijn Michael Stürzenberger zelf voldoende bekend.

Markus heeft ook al video’s geproduceerd tegen Merkel en de linkse mainstream, die gedeeltelijk tot 400.000 reacties opriepen. Hijzelf duidt zich aan als rechts-conservatief, aangezien uiteindelijk ook de Bijbel geen links boek is, maar conservatief. Hij bekritiseert ook heel sterk linkse Christenen, omdat zij allemaal de Bijbel niet serieus zouden nemen. Het meest windt hij er zich over op, dat alle niet-linksen voortdurens als “Nazi” worden weggezet.

Markus was vroeger atheïst en esotericus, maar Jezus zou hem hebben veranderd. Jezus zou doden weer levend hebben gemaakt, Mohammed daarentegen heeft levende mensen het hoofd laten afsnijden, zie Khaibar. Op zijn kanaal zouden reeds ex-Moslims, ex-Satanisten en anderen hun gelofte aan het Christendom hebben afgelegd.

Weliswaar gelooft hij niet meer, dat Duitsland nog een christelijk avondland zouzijn, maar hij is er vóór om de Joods-christelike cultuur nieuw leven in te blazen. Hij is bovendien vóór Donald Trump en gelooft niet, dat de Islam ooit bij Duitsland heeft gehoord, en ook nooit zál horen, omdat er geen Islam zonder sharia is. De Antifa beschouwt hij als een terreur-organisatie die als zodanig verboden zou moeten worden, net als Hezbollah.

In het gesprek zal het gaan over politiek en over het werk van Michael Stürzenberger, daarnaast dan over de Koran, de Bijbel en Israël. Markus wil tevens aantonen, dat Mohamed volgens de Bijbel en zelfs volgens de Koran een valse profeet is. Tot slot zullen er vanuit de chat verschillende vragen worden gesteld.
In totaal zal de uitzendig ongeveer 90 minuten duren.

Door: Redactie PI.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2019/12/2015-uhr-live-endzeitreporter-mcm-im-gespraech-mit-michael-stuerzenberger/