Stuttgart: “Man” gaat na auto-ongeluk politie-agenten met zwaard te lijf

DE AGENTEN SCHOTEN DE AANVALLER NEER, NADAT PEPPERSPRAY GEEN RESULTAAT HAD

Door: Michael Stürzenbeger.

Stuttgart op zaterdag, kort na middernacht: Een “man” rijdt met zijn auto via een rotonde in de verkeerde richting, schampt de muur van een gebouw en botst frontaal op een reclamezuil, die totaal wordt vernietigd. De snel ter plaatse zijnde politie-agenten roepen hem ter verantwoording, nadat hij met zijn vrouwelijke metgezel van de plek van het ongeval wilde verdwijnen. Plotseling gaat de man onverwachts de politie-ambtenaren te lijf met een 70 cm lang wapen, dat er uitziet als een zwaard. Ze proberen hem uit te schakelen met peppersray, wat echter niet lukt. uit acute noodweer moeten ze de aanvaller neerschieten.

Bild https://www.bild.de/regional/stuttgart/stuttgart-aktuell/stuttgart-stichwaffen-angriff-polizei-erschiesst-autofahrer-32-66956614.bild.html, WELT https://www.welt.de/vermischtes/article204618400/Stuttgart-Mann-baut-Unfall-greift-Polizisten-an-und-wird-erschossen.html en Stuttgarter Zeitung https://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.stuttgart-vaihingen-nach-unfallflucht-und-schwertattacke-polizist-erschiesst-32-jaehrigen.c4ae301b-b109-48a4-a410-d14cf1886d5a.html?utm_source=CleverPush&utm_medium=Push&utm_campaign=cleverpush-1577519154&src=cp doen verslag van deze waanzin, die nog maar een paar jaar geleden in Duitsland ondenkbaar geweest zou zijn. Daarom ook heeft de bevolking in Duitsland er recht op, om te weten te komen, wie deze “man” is. Waarbij ons zijn pas überhaupt niet interesseert. Wij willen weten, of hij een migratie-achtergrond heeft. En zo ja, wèlke. Als het om een islamitisch land gaat, komen wij al dichter bij de analyse van zijn op het eerste gezicht volkomen waanzinnige gedrag.

De absolute vijandige gezindheid tegenover alle “ongelovigen”, die de politieke Islam met zijn gewelds-chip in de hoofden van de Moslims plant, de totale verachting van de minderwaardige Kuffar, die een islamitisch ‘Herrenmensch’ in het geheel niets te zeggen hebben, de exclusieve acceptatie van islamitische autoriteiten en het uitsluitende volgen van de Sharia-wetten, dat alles kan leiden tot een dergelijke gedragswijze, die normaal gesproken niemand kan verklaren. Aangezien hij nu eenmaal dood is, kan nu ook niemand het op deze of gene “psychische stoornis” gooien.

Wie heeft er vroeger ambulance-personeel, brandweerlieden of agenten bij hulppogingen aangevallen? Niet eens links-extremisten, hoewel velen van hen bij elke passende demo-gelegenheid politie-ambtenaren te na komen als representanten van de door hen gehate democratische staat.

De politie-agenten in Stuttgart handelden volledig juist, toen ze de klaarblijkelijk levensgevaarlijke aanvaller neerschoten, nadat pepperspray kennelijk geen resultaat opleverde. Dat zien en zagen echter verschillende van de gebruikelijke verdachten in ons land heel anders. Zo laten wij in dit verband nog eens toepasselijke uitspraken van bekende groene protagonisten, die nu ook nog zouden kunnen komen, de revue passeren:

“Hoezo kon er op de aanvaller niet aanvals-onbekwaam worden geschoten???? Vragen!”

De groene parlements-afgevaardigde Renate Kunast op 18 juli 2016, toen agenten de moslim-terrorist hadden neergeschoten, die ze te lijf ging met een grote bijl, nadat hij eerder in de trein drie reizigers uit Hongkong met precies deze bijl zwaar had verwond. Destijds was deze figuur ook nog voorzitster van het rechtscomité van het parlement. Rainer Wendt, voorzitter van de Duitse politievakbond bestempelde haar in aansluiting hierop in een juiste reactie https://www.spiegel.de/politik/deutschland/wuerzburg-renate-kuenast-hinterfragt-polizei-reaktion-und-erntet-shitstorm-a-1103632.html als een parlementaire wijsneus:

“Als agenten metterdaad worden aangevallen, zullen ze zich niet inlaten met Kung Fu. Dat eindigt dan betreurenswaardig genoeg nu en dan met de dood van de dader, maar daaraan valt niets te veranderen. Het optreden van de politie-agenten wordt thans door Justitie onderzocht en vervolgens wordt er een vonnis geveld. Daarvoor hebben wij de parlementaire wijsneuzen überhaupt niet nodig.”

Gezond mensenverstand en politierechterlijke precisie in vier duidelijke en heldere zinnen. Het is uiterst spijtig, dat juist deze Rainer Wendt na uitvoerige protesten van SPD en GROENEN nu geen staatssecretaris in het ministerie van Binenlandse Zaken van de deelstaat Saksen-Anhalt kon worden, waartoe hij was uitgenodigd door de deelstaat-regering CDU.

Katrin Göring-Eckhardt verheugde zich https://www.spiegel.de/politik/deutschland/gruener-parteitag-delegierte-bekennen-sich-zu-notwendigkeit-von-abschiebungen-a-1063923.html op de partijdag van de Groenen eind november 2015, kort na het openen van alle sluizen voor de massa-immigratie vanuit veelvuldig fundamenteel-islamitische landen, als een klein kind op de nu drastische verandering van ons land:

“Ons land zal veranderen en wel drastisch. En ik verheug me er op!”

De Groenen en hun volledig realiteitsvreemde, naïeve en links-gestoorde wereldbeschouwing zouden de doodsteek voor ons land kunnen worden, als ze in deze tijden regeringsverantwoordelijkheid op staatsniveau zouden bereiken. Maar juist dat lijkt tegenwoordig de trend te zijn, als men de onheilspellende ontwikkelingen in Oost-Duitsland en helaas ook in Oostenrijk in ogenschouw neemt. Vermoedelijk moeten de toestanden eerst nog veel slechter worden, eer de bevolking wakker wordt en zich gaat verzetten.

Door: Michael Stürzenberger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2019/12/stuttgart-mann-geht-nach-autounfall-mit-schwert-auf-polizisten-los/ S