Peter Weber: “WDR, wij komen er aan. En wij laten jullie vanaf nu niet meer slapen!”- Spontane demo gepland

Door: Redactie JouWatch.

De befaamde druppel, die de emmer deed overlopen: ” … meine Oma ist ‘ne alte Umweltsau (Vert.: “… mijn Oma is een oud milieu-zwijn/een oude milieuverpester”)”. En vervolgens nog na-gedruppeld door WDR-medewerker Danny Hollek: “deine Oma ist ‘ne alte Nazi-sau (vert.: Nazi-zwijn).” Genoeg. Peter Weber met zeer duidelijke woorden tot de uitwassen van het rood-groene eco-socialisme bij de openlijk-rechtschapenen.

Verhelderend zijn de schriftelijke reacties, Die het Weber burgerplatform “Hallo-meinung” ontving van medewerkers van de openlijk-rechtschapenen. Deze zwijnenstal dient onmiddellijk te worden uitgemest.

“WDR – wij komen er aan. En wij laten jullie vanaf nu niet meer slapen!

Om het beeld nog een beetje af te ronden: Hier nog een paar reacties van medewerkers aan het openlijk-rechtschapen systeem van de laatste paar dagen. Begrijpelijkerwijze wensen ze anoniem te blijven. Dat hebben wij hen schriftelijk toegezegd – onder het aspect van informanten-bescherming volgens de perswet.

– “(…) … wil ik nog iets bijsturen betreffende het onderwerp vluchtelingenpolitiek: Hier werd ons zogezegd een ban opgelegd. Alleen succesverhalen mogen de ether in. Steekmoorden, verkrachtingen, misbruik van sociale voorzieningen – dat mag allemaal niet worden genoemd. Omdat het niet past in het wereldbeeld van de redacteurs. (…) Zoekt U in de mediatheek a. u. b. toch eens naar één enkele bijdrage over deze onderwerpen. En o wee, als men zoiets op redactievergaderingen eens uitspreekt – dan komen ze meteen met de gezindheidsknuppel aanzetten. Of er wordt je te verstaan gegeven: “Houd je hier aan onze spelregels, anders krijg je geen opdrachten meer.” Collega Claudia Zimmermann in Aken was een vroeg slachtoffer van deze personele politiek. Intussen werden het er steeds meer. Maar niemand komt er openlijk mee voor de dag – omdat vele free-lance collega’s M/V nu eenmaal NOG bij andere zenders zoals NDR, SWR of BR aan het werk zijn. En ze hetzelfde lot niet nog eens willen ondergaan.

– Ik werk in Bocklemünd bij de bijdragen-service. Velen kennen ons als “die GEZ”, waar de leges voor ARD, ZDF en Deutschlandradio worden geïnd. De stress neemt hand over hand toe, omdat er in Duitsland inmiddels miljoenen tarieven-weigeraars zijn. Ja, U leest het goed, miljoenen. En gelooft U me; de actie van HALLO MEINUNG brengt de zaak nu al aan het rollen. De bazen willen om die reden nieuwe en extra medewerkers aanstellen. De uitschrijving is net van kracht. Maar eer die allemaal onze onzinnige software onder de knie hebben – dat duurt een tijdje. Ook als het krankzinnig klinkt: Ga zo door. Ik kan jullie begrijpen. Ik maak deze winkel elke dag van nabij mee. (…) Trouwens: Telkens weer grappig, als mensen ons hun leges in een enveloppe met de post sturen in de vorm van muntgeld of kleine bankbiljetten. Want wij moeten dat tellen, terugsturen, documenteren. Misschien een kleine tip: Eenvoudig eens doen – hier werkt het extreem. Ook al is het uiteraard niet ok.

– Hier op de Lerchenberg in Mainz (#aldaar bevindt zich de ZDF – Red. HALLO MEINUNG#) heeft men het gevaar van gezindte-televisie weliswaar grondwettelijk erkend, maar er verandert niets. Daarvoor is de innerlijke politieke drang bij veel medewerkers te groot . Door de jaren heen heeft men via handige personele politiek volgzame kameraden aangesteld. Men wenst te missioneren, te her-opvoeden, een ander Duitsland te creëren. Toen Hans Georg Maassen juist bij LANZ ter sprake bracht, dat hem de nabijheid van Antifa en openlijk-rechtschapen omroep opviel en hij zich derhalve als hoogd van de BVD zorgen maakte, dacht ik – wow, schot in de roos. En wat doen de chefs er aan? Niets.”

Hier over onze actie met intussen meer dan 90.000 deelnemers: http://www.hallo-meinung.de/gebuehrenaktion (RB)

Juist nu vernemen wij, dat vandaag om 14.00 U. voor de WDR in Keulen, Appelhofplatz, een spontane demo gepland is. Toon de WDR de middelvinger en laat het ‘zwijn’ los.

Door: Redactie JouWatch.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.journalistenwatch.com/2019/12/29/peter-weber-wdr/